MÜSİAD Zonguldak Şubesi, Çaycuma’da üyelerini ziyaret etti. OSB’deki işyerlerini de ziyaret eden MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ihtiyaç ve talepleri belirledi.



MÜSİAD Zonguldak Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Çaycuma OSB’de bulunan üyeleri Erdoğan Kutucu, Cavit Öztürk ve Abdülkadir Aktarı’yı ziyaret etti. İstişarelerde bulunan MÜSİAD Zonguldak Şubesi yönetimi daha sonra OSB’de bulunan diğer işyerlerini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.



Her hafta üye ve işadamlarını ziyaret etmeye çalıştıklarını belirten MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, “Bu hafta da Organize Sanayi Bölgesindeki üyelerimiz ve diğer işadamlarımızla bir araya gelmek istedik. Hem çalışmaları hakkında bilgi aldık hem de ihtiyaçlarını ve taleplerini belirlemeye çalıştık. Bölgemizin ve ülkemizin gelişmesi için birlikteliğe ve çok çalışmaya ihtiyacımız var. Bizler de MÜSİAD olarak elimizden geldiğince bu amaç doğrultusunda hareket ediyoruz” dedi.
Editör: TE Bilisim