Soru şu; Mahkeme’nin tayin ettiği Bilirkişiler, sizin yaptığınız bir İşhanı’nın evrakta sahtecilik yaparak bodrum katlarını dükkana çevirdiğinizi tespit ederse ne yaparsınız?

. İspatlamasını istersiniz.
. Dava açarsınız.
. Belgelerinizle (varsa) aksini ispatlarsınız.
. Zamanlama manidar deyip beni yıpratmaya çalışıyorlar dersiniz.
. Siz de yaptınız dersiniz.
. Ölü taklidi yaparsınız.

. Bordum havası çalarsınız

Şu durumda o Yüksek Mühendisin ölü taklidi yapması çok daha akıllıca olur değil mi?

***. ***

O da dürüst taklidi yapsın…

Bir Belediye Başkanı ve adayının Başkan Yardımcısı ile Belediyeye ait bir sosyal tesisteki birlikteliği çatıda intihar girişimi ile sonuçlanmıştı.

Donu radara yakalanmış, kadın tepeye çıkmıştı!

Yine aynı yerde, bu kez genç Belediye Başkan adayı, farklı tarihlerle farklı iki bayana yaptığı sözlü tacizler nedeniyle ilçenin meydanında dayak yemişti.

Uzun saçlı, uzun boylu bir İl başkanı, milletvekili ve Belediye Başkan adayı olarak toplumun karşısına 67’de çıkan adayın hikayesi daha da ilginç.

Partinin komisyon raporlarını bir şirkete şantaj olarak kullanarak oğlunu, gelinini ve sevdiği kadına son gül verip, bacaya çıkarmış…

İlişkilerine tanık olan partili kadına da küsmüş…

Saçı uzun başkanın, hikayesi de uzun…

Şimdilik o da dürüst taklidi yapıyor.

**  ***

TOKİ’de kaçak su var mıydı?

Yetkili iki kişinin, iki ayrı yanıtı var bu soruda!

Önce, Su İşleri Müdürlüğü’nden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı, CHP Zonguldak belediye Başkan Adayı Şenol Şanal Elmas TV ekranlarında konuştu;

Buradaki temsilcileri müracaat ettiler. Yasal işlemlerini yaptık. Hepsi kayıt altında. Suyla ilgili her hangi bir sorun yok. TOKİ’de yasaya aykırı, ahlaka aykırı, kanuna aykırı hiçbir işlem yok” dedi.

Bir hafta sonra Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Kanal Z ekranlarında gazeteci Simge Kırlı’nın bu konudaki sorusunu yanıtladı.

Ve dedi ki; Bazen işçi arkadaşlar, hemen su, hemen işi yapabilmek adına bağlantı yapıyorlar birbirleriyle. O kaçak oluyor tabi ki. Kocaman tesis, ünite orası. Bu kaçak su olarak geçer tabi ki, Zaten cezasını verdi. İşçilerin yapmış olduğu yanlış işlerin cezasını verdi. İlgili şirket cezasını ödeyerek ortadan kalktı

Siz bu konuşmalar ne anlıyorsunuz?

Şenol Şanal mı yalan söylüyor, Akdemir mi?