Zonguldak’ta tartışmalara neden olan Manolya Park'ta yol kodunun üzerinde yapılan istinat duvarı vatandaşın tepkisine neden oldu.



Kentteki Sivil Toplum Örgütlerinden sadece Çevre Koruma Derneği Başkanı, gazeteci Ahmet Öztürk'ün tepki gösterdiği Çin Seddi'ne Zonguldak'ın ses vermesi bekleniyor.



İşte Çevre Koruma Derneği Başkanı Ahmet Öztürk'ün tepkisi;



Çevre Koruma Derneği Başkanı Ahmet Öztürk, Manolya Park rezaletine dikkat çekti:



"TEŞEKKÜRLER DEVLETİM"



Zonguldak Çevre Koruma Derneği Başkanı gazeteci Ahmet Öztürk, Bakka desteğiyle Özel İdare tarafından yapılan ve ilk günden itibaren tartışmalara neden olan Manolya Park'ta yol kodunun üzerinde  yapılan duvar çalışmasına tepki gösterdi.



Denizi tamemen kapatan duvarların hafriyatının park içerisinde bulunan çınar ağaçlarını kısmen kapattığını dile getiren Öztürk açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Terminalin hemen önünde, Özel İdare tarafından, BAKKA kredisiyle yapılan Manolya Parkın yol kotundan epey yüksek olan duvarına itiraz etmiş, yaptığımız protesto toplantısına 8-10 kişi katılınca "Sayımızı görünce 1 metre daha yükseltirler herhalde" demiştim... Bu zamana kadar ne dediysem tersini yapan devlet ilk kez yüzümü kara çıkarmadı... Yüksek diye itiraz ettiğimiz duvarın yanına en az 1 metre daha yükseğini yapmaya başladı... Molozlar içinde kalan 7 sağlıklı çınar da cabası... Devletime teşekkür ediyor, itirazlarımızı 'Gereksiz hassasiyet' olarak yorumlayarak bizi yalnız bırakan Zonguldaklılara 'Kapak olsun' diyorum... Kuruyacak çınarlar için de başta 'Cehennem ateşiniz olsun' olmak üzere diyeceğim çok şey var elbette..."
Editör: TE Bilisim