Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart 2019 yapılacak yerel seçimler nedeniyle milletvekili ve teşkilatları sürekli uyararak “Bana şaibeli isim getirmeyin” sözlerine rağmen, Kozlu’da Ali Bektaş, Filyos’ta Ömer Ünal nasıl aday gösterildi?

Geçmişte imar usulsüzlüğü nedeniyle 1 yıl 6 ay hapis cezası alan ve halen Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan Ali Bektaş’ı ve imar usulsüzleri nedeniyle sürekli ceza üstüne ceza alan Ömer Ünal’ın Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesi AK Parti’ye duyulan güvenin sarsılmasına neden oldu.

Geçmişte hapis cezası alan ve halen 4 ayrı dosyanın birleştirildiği Ağır Ceza Mahkemesi’nde “Usulsüzlük”, “Görevi kötüye kullanmak”, “Belediyeyi zarara uğratmak” suçlarından yargılanan Kozlu Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş’ı kim aday gösterdi.

İmar Usulsüzlükleri nedeniyle Çaycuma Kaymakamlığı tarafından soruşturma izni verilen ve mahkemeye taşınan Filyos Belediye Başkan Adayı Ömer Ünal’a kim referans oldu.

“Dürüst ve şaibesiz isimlerle yolumuza devam edeceğiz” diyen Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan’ın, AK Parti Genel Merkezi’nin ve Zonguldak’ta yapılan aday tanıtım toplantısına katılan AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in bu şaibeli isimlerden haberi var mı?

Haberin detayı Pazar günü…

Editör: TE Bilisim