Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde kalma mücadelesi veren Çaycumaspor ile Çaydeğirmeni Belediyespor Çaycuma ilçe stadında karşı karşıya geldi.

Emir Kılıçarslan, Ali Rıza Öztürk, İsmail Delen hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Çaydeğirmeni Belediyespor ev sahibi Çaycumaspor karşısında 90 dakika boyunca muhteşem bir futbol ortaya koyarak karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı.

 Çaydeğirmeni Belediyespor aldığı bu önemli galibiyetle puanını 28’e çıkartarak ligin bitimine son 2 hafta kala ligde kalmayı garantiledi. 

Çaycumaspor ise aldığı bu ağır yenilgi ile 21 puanda kalırken, son iki maçtan alacağı bir yenilgi sonrasında ise ligden düşecek.

BAŞKANLAR TRİBÜNLERDE YERİNİ ALDI…

Bu önemli karşılaşmayı Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Gökçebey Belediye Başkanı İsmet Karcı ve çok sayıda taraftar maçı izledi. 

KANTARCI, 75. DAKİKADA STADI TERK  ETTİ

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, takımı Çaycumaspor’un Çaydeğirmeni Belediyespor karşısında oynadığı kötü futbol ve 3-0 yenik duruma düşmesi nedeniyle maçın 75. Dakikasında stattan üzgün ayrıldı. 

BAŞKAN GEBEŞ OYUNCULARINI KUTLADI

Ligde kalma mücadelesinde takımı Çaydeğirmeni  Belediyespor, Çaycumaspor karşısında oynadığı muhteşem futbol ile maçı 4-0 kazanması nedeniyle Başkan Satılmış Gebeş, soyunma odasına giderek  teknik heyet ve oyuncularını tek tek kutlayarak tebrik etti. 

Editör: TE Bilisim