Zonguldak’ın en çalışkan Belediye Başkanlarından ikisi olan AK Partili Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ile CHPli Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın takımları Deplasmanlı Süper amatör Ligde cumartesi günü saat 13-00’da ligde kalma mücadelesinde karşı karşıya gelecek. 

Her iki başkanında ilçe ve beldesi ni daha güzel olması için adeta hizmet etme savaşını sürdürürken, bir yandan da takımlarının süper ligden düşmemesi içinde savaşıyorlar. 

Cumartesi günü saat 13-00’da Çaycuma stadında karşı karşıya gelecek olan  Çaycumasspor ile Çaydeğirmeni Belediyespor takımları bu önemli maçta sahada kran krana mücadele  etmesi bekleniyor.

Yenilen takımın kümeye  biraz daha yaklaşacağı maçta, futbol severler  Zonguldak’ın en çalışkan Belediye Başkanları küme düşmeme mücadelesi içine girdiğini ifade ederken, bazı futbol severler ise AK Parti, CHP’ye karşı, kim kümeye düşecek  merak konusu oldu ifadelerine yer verdiler…

Çaycuma’nın 21 puanı bulunurken, Çaydeğirmeni Belediyespor’un ise puanı 25…

Çaydeğirmeni Belediyespor  avantajlı gözükse de Çaycumaspor’un kazanması taktirde puan farkı 1’e inecek. Çaycucumaspor’un kazanmaktan başka çaresi olmayan bir maça çıkacak…

Ligin bitimine ise son 4 hafta kaldı...

Editör: TE Bilisim