TFF 2. Lig Kırmızı grup temsilcimiz Zonguldakspor’da teknik direktörü Cahit Terzi, kazandıkları Perdikspor olmak üzere maddi konusunda yaşanan problem hakkında açıklamalarda bulundu. 

Cahit Terzi, ‘’İlk önce 3 puanla haftayı kapatmak güzel. Tabi ki eksiklerimiz var. Tabi ki istediğimiz oyunu oynayamadık. Oyunu zaten 2 devreye ayırıyoruz. İlk devre ve ikinci devre. İlk Devrek 2’inci ve 3’üncü golü bulabilirdik. İlk devrede ki oyunumuz daha güzeldi. İkinci devrenin 55 ve 50’ıncı dakikasından sonra geriye yaslanma psikolojik olarak skoru koruma olayı başladı. Çocuklara da hak veriyoruz. İlk defa seyircinin önüne çıkıyorlar. Skoru korumak anlamında biraz daha savunma yaptılar. Biz onlara ne kadar öne çıkın desek de o bir psikoloji. İkinci devre iyi oynamadık ama iyi mücadele ettik’’dedi.

Terzi, ‘’Mücadele konusunda çocuklar çok fedakar oynadılar. Oyun olar son 20 25 dakika kötü oynadık. Tabi ki bunda hakemin 3 4 tane ters kararları var. Çıkabileceğimiz pozisyonlarda bizi çıkartmadı. Gereksiz faul ve sarı kartlar verdi. O da bize ileriye çıkmakta sıkıntı yarattı. Onun için oyundan ziyade 3 puana sevindik. Görüyorsunuz grupta büyük transfer yapan takımların hala puanı yok. Karagümrük gibi bir sürü iddialı takımlar var. Bizim içerde ki ve dışarıda oynadığımız takımlar iyi takımlar. Hem Manisa hem de Pendik ikisi de iyi takım. Ligin sonuna doğru bu takımların ön plana çıkacağını göreceksiniz. Biz zaten ilk 4 5 maçımız zor takımlarla. Bandırmadan geleceğiz sonra Şanlıurafa’ya gideceğiz’’diye konuştu.

Terzi, ‘’Eskiden Zonguldak 1 maçta 5 6 pozisyonuna giremiyordu. Bizim en azından bu maçta 4 5 pozisyonumuz var net. Özellikle 2 tane Turan’ın. 1 tane Okan’ın. Pozisyona giriyoruz. Biraz pozisyona girme anlamında sorun yaşıyoruz. Bunları zamanla aşacağız. Okan Eken’de kampta sakattı çalışamadı. Okan’da 1 2 hafta kendini toplayacak ve gollerine başlayacak. Golde çok sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyoruz’’dedi.

Terzi, ‘’Okan Duran’da Şevket Güngör’de iyi futbolcu. Gelişen süreç içerisinde değişmeler olabilir. Takımın her alanında değişmeler olabilir. Şevkette güzel oynadı. Okan Duran girdi o da güzel oynadı. Savunma anlamında sıkıntı yaşamadık’’diye konuştu.

Cahit Terzi, ‘’Kamp sürecini çok iyi takip ettiniz. Onur zaten kampa geç geldi. İkinci kampa geldi sakattı. Okan Eken sakattı.  10 15 günlük antrenmanlarla oynuyorlar. Mert’te sakattı o da doğru düzgün çalışamadı. 3 4 tane oyuncumuzun kampta çalışma sürelerinin sıkıntı olduğu için sıkıntı çekiyoruz. Şuan lokomotifi olan çocuklar kampı iyi geçirmedi. Eleştiri yapanlara sesleniyorum. Bu takım Cuma günü son saniye de  lisansları yatırdı. Son saniyelerde lisansları buldu. Bence bu takımı kimse eleştirmesin. Bu çocuklar daha beş para almadı. Herkes elini cebine atsın bu çocuklara destek versin. Ne oyuncular ne teknik heyet daha beş para almadı. İlk önce şehir görevini yerine getirsinler”dedi

Editör: TE Bilisim