Zonguldak Süper Amatör Lig’de ses getirmek isteyen Çaydeğirmeni Belediyespor iç transferde kadrosunda tutmak istediği  Ömer Eraslan ve Ali Koçaklı ile sözleşme imzaladı.
Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’in makamında yapılan imza töreninde konuşan kulüp başkanı Savaş Göçen; “ Oyuncularımız birçok kulübün transfer listesinde bulunuyordu. Bizler onlara geçtiğimiz sezon verdiğimiz sözleri tuttuğumuzu ve kurumsal kulüp imajını her seferinde yansıtarak bu senede verdiğimiz sözlerin arkasında olduğumuzu söyledik. Sağolsunlar kendilerini bir sene daha kırmızı-yeşil renklere bağladık. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Başkanlık makamında atılan imzalar sonrası kısa bir açıklama yapan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmı Gebeş, “ Çaydeğirmeni Belediyespor gelecek sezonda adından söz ettirecek bir takım ile lige girmek için çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim kurulumuza her zaman kulümüzün arkasında olacağımızı belirttik. Ömer ve Ali kardeşlerimiz aynı forma altında bir sezon daha Çaydeğirmeni Belediyespor’umuzun başarısı için ter dökecek.  Oyuncularımızın kulübümüze Çaydeğirmeni’mize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum”dedi.
 

Editör: TE Bilisim