Deplasmanlı Süper Amatör Ligin son karşılaşmasında Çaydeğirmeni Belediyespor ile Gökçebeyspor karşı karşıya geldi. 

Çaydeğirmeni stadında oynanan karşılaşmayı Çaydeğirmeni Belediyespor, rakibi Gökçebeyspor karşısında 90 dakika boyunca tek kale oynadığı maçı 9-1 kazandı. 

İlk maçta Çaydeğirmeni Belediyespor, Gökçebeyspor’a 5-1 yenilmişti.

Bu maç sonrasında Çaydeğirmeni Belediyespor ise Gökçebeyspor’dan rövanşı 9 gol atarak almayı bildi. 

Ayrıca, Çaydeğirmeni Belediyespor Serkan Bankoğlu nezaretinde çıktığı  6 maçta  4 galibiyet 2 beraberlik ile 14 puan toplarken, ligi de 32 puanla 4. Sırada tamamladı. 

Maç sonrasında ise futbolcuları ise oyuncuları tebrik ederek bir konuşma yapan Çaydeğirmeni Belediyespor kulüp Başkanı Satılmış Gebeş, “ Aldığınız önemli galibiyetler  ve oynadığınız güzel futboldan dolayı size teşekkür ediyorum.  Çaydeğirmeni Belediyespor’u en iyi şekilde temsil ettiniz

Özellikle ilk devre de kör topal bir şekilde ligi tamamlamıştık.  İkinci devre de ise bir çok oyuncu kadromuza kattık. Bu oyuncularımız sonrasında Serkan Bankoğlu hocamızı takımın başına getirdik. Onun gelmesiyle güzel bir hava yakaladık. Ben özellikle Serkan hocama bu başarısından dolayı kendi adıma ve Çaydeğirmeni adına teşekkür ediyorum.  Ligi en iyi şekilde bitirdiniz hepinizi candan yürükten kutluyorum, hepinizden Allah razı olsun.  Gelecek sezonda Serkan hocamızla beraber hedefe oynayacağımız bir lig bizi bekler, o yüzden hepiniz kendisine çok iyi bakın ifadelerine yer verdi.

 

 

Editör: TE Bilisim