Bu gün Karaelmas Kemal Köksal Stadında TFF 2. Lig beyaz grup temsilcimiz Zonguldakspor, Karşıyakaspor ile karşı karşıya gelecek.

Bu önemli maç öncesinde yurdun her tarafından kırmızı lacivertli temsilcimizi desteklemek üzere Zonguldak’a gelen taraftarlar, kente ulaştı. 

Özellikle İstanbul’dan gelen Zonguldaklı taraftarlara yaklaşık 2 araç  desteğinde bulunan İstanbul Esenyurt belediye Başkanı Murat Alatepe, futbola verdiği desteğini bir kez daha gösterdi. 

Her zaman Zonguldaklı taraftarlara sahip çıkan ve  desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen Başkan Alatepe,  bir kez daha taraftara sahip çıkarak Zonguldak’a gelmelerini ve şehrin takımını desteklemesini sağladı.

Bu destekten dolayı Zonguldak taraftarları İstanbul Esenyurt belediye Başkanı Murat Alatepe’ye teşekkür ettiler. 

Konu hakkında Facebook hesabından açıklama yapan Zonguldakspor taraftarı Ferdi Tosun,  “Bizlere araç desteğinde bulunan Esenyurt belediye başkanımız sayın Ali Murat Alatepe’ye istanbul Zonguldak sporlular derneği zonguldakspor sevdalıları gurubu adına sonsuz teşekkür ederiz .
Ayrıca bizlere destekte bulunan Zonguldak’ımızın İstanbul’daki değeri tv radyo sunucusu medya fm sevilen yüzü volki şohow sunucusu sayın Volkan Taskırana ,Zonsiad'in değerli yöneticisi iş güvenliği uzmanı sayın Murat Aktaş’a teşekkür ediyoruz”dedi. 

Editör: TE Bilisim