TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor’da yeni teknik adam Fatih Akyel kendisini kırmızı lacivertli yapan imzayı attı.

Akyel, kendisini kırmızı lacivertli yapan imzanın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Akyel,  Zonguldakspor, yılların takımı, laik olduğu yerde belki değil, daha yukarlarda ve daha yükseklerde olması gerekiyor ”dedi.

CANER, AKYEL CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN

Fatih Akyel’in Zonguldakspor’a katkısı olacağına inandıklarını belirten Kulüp Başkanı Süleyman Caner, “  Şenol Demir hocamızın görevi bırakması sonrasında yeni bir teknik adam arayışına girdik. Öncelikle Şenol Demir ve ekibine  verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu çalışmalar esnasında hepimizin tanıdığı Fatih Akyel hocamız Zonguldak’a gelerek bizleri de  kırmadı. Kendisi ile görüştük görüşmemişte olumlu geçti ve her konuda anlaştık. Ve bugünde kulübümüze gelerek kendisini kırmızı lacivertli imzayı attı. Fatih Akyel hocamızın bize katkı vereceğine de inanıyorum, biz büyük bir camiayız el ele vereceğiz, birlik beraberliktik içinde olacağız. Bu sezon kalan maçları da iyi şekilde geçirerek ve iyi sonuçlar çıkartarak, iyi bir şekilde ligi bitirmek istiyoruz. İnşallah iyi yerde tamamlarız. Zonguldak’ımıza, camiamıza , taraftarlarımıza Fatih Akyel hayırlı olsun”dedi.

AKYEL, ZONGULDAKSPOR YILLARIN TAKIMI

Zonguldakspor’un Köklü bir camiaya olduğunu ifade eden yeni teknik adam Fatih Akyel, “Bugün itibariyle Zonguldakspor kulübü ile anlaşmış bulunmaktayım. Başkanımıza ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Kendileri ile görüştük anlaştık ve çokta sorun olmadan anlaştık. Köklü bir camiaya Zonguldakspor, yılların takımı, laik olduğu yerde belki değil, daha yukarlarda ve daha yükseklerde olması gerekiyor. Onun içinde biz  burada ki çalışmalarımızla hep beraber ve el birliği ile özellikle taraftarlarımızla birlikte takımımızı yukarlara doğru tırmanmaya ve yukarlara doğru taşımaya  çalışacağız. Yani bunun için elimizden gelen ne varsa yapacağız. Bugün itibariyle çalışmalarımıza başlayacağız, her iki tarafa da hayırlı olsun diyorum”dedi.

Editör: TE Bilisim