TFF 2. Lig beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor’da  yeni teknik adam Fatih Akyel, Kırklarelispor maçında alınan yenilgi olmak üzere Pazar günü oynanacak olan zorlu Sakaryaspor maçını değerlendirdi. Akyel, “Kırklarelispor karşısında 90 dakika maçın başından sonuna kadar bizim kontrolümüzde geçen bir maç oldu.  Pozisyonlar kaçıran futbol oynayan hep bizdik. Maalesef ki futbolda bir tabir var. Kaleye gelmeden yenildik. Kendi kalemize attığımız bir golle de ne yazik ki mağlup olduk ”ifadelerine yer verdi.

İŞTE AKYEL’İN ÖNEMLİ AÇIKLAMALARI ŞU ŞEKİLDE…

Akyel, Pazar günü önümüzde çok önemli  bir Sakarya maçı var. Oradan puan ya da puanlar almak isteyeceğiz. Çünkü Sakarya zor bir deplasman. Ciddi rakamlarla kurulmuş bir takım. Hedefleri yukarıları olan bir takım. Bizde oradan puan ya da puanlar almak istiyoruz. İyi bir futbol oynayıp iyi mücadele edip önümüzde Silivrispor maçına moralli girmek istiyoruz ”dedi.

Akyel, 8 maçtır kazanmamamız bir şanssızlık. Kaçırdığımız golleri herkes gördü. Oynanan futbolu da herkes gördü. Bu şanssızlığımızı kıracağız. Önemli olan bizim takımın aşağılara gidip tehlike yaşamaması. Biran önce maç kazanarak yukarılara tırmanmak istiyoruz. Oyuncularımızla konuşarak onlara terapi yapacağız ”dedi.

Akyel, Kırklarelispor maçında ilk maçımıza çıktık. Tabi ki Zonguldakspor önemli bir forvet oyuncusunu satmış. Elimizde ki oyunculardan en iyisini nasıl alırız diye bunun uğraşını veriyoruz. Futbolun içerisinde bunlar var. Gol sorununu mutlaka çözülecek. Mutlaka gol atacağız. Bu çalışmaları bugün itibaren başlayıp yapıyoruz’ ’dedi.

Akyel, Camiada belki 8 maçtır kazanamamamın bir stresi olabilir. Ama sırf bu bizimle alakalı değil. Futbola da bütün takımlar için bu olabiliyor. Ben daha önce de yaşadım. Bu durumları toparlayıp düzeleceğiz. 1 2 haftaya inşallah her şey yoluna girecek”şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim