Zonguldak Fenerbahçe Taraftarlar derneği Başkanı Turgut Papila ve yönetimi  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü dolasıyla  kadınlara Gazipaşa caddesinde karanfil dağıttı.   Karanfil dağıtımı sonrasında 24 Mart Cumartesi günü Zonguldak’a gelecek olan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım hakkında ve bilet fiyatları hakkında da açıklama yapan Papila, “Zonguldak’ın duyarlı olmasını diliyorum, çünkü ilimize ilk defa futbol liginin takımının bir başkanı gelecek. İl ve ilçeleri mutlaka bekliyoruz ”dedi. 

PAPİLA, KADINLAR BİZİM BAŞTACIMIZ

Kadınlara her zaman saygı ve sevgi içinde davranmaları gerektiğini ifade eden Papila, “Emekçi kadınlarımızın dünya kadınlar günü, öncelikle annem, eşim ve tüm bayanların kadınlar gününü kutlarım. Allah kadınlarımızın eksikliğini göstermesin,  bu anlamda kadınlara yapılan şiddeti kınıyorum, onlara el kaldıran insanları kınıyorum. Kadınlarımıza değer vermemiz gerekir, onlar bizim baş tacımız. Bu duygu ve düşünce içinde tekrardan  8 mart dünya emekçi kadınlar gününü kutluyorum ”dedi. 

PAPİLA, AZİZ YILDIRIM’A ZONGULDAKSPOR’U ANLATACAĞIZ

Aziz Yıldırım’ın Zonguldak’a gelmesinin çok önemli olduğunu vurgu yapan Papila, “24 Marta sevgili başkanımız Aziz Yıldırım Zonguldak’a geliyor. Bu anlamda  tüm Zonguldak’ın duyarlı olmasını diliyorum, çünkü ilimize ilk defa futbol liginin takımının bir başkanı gelecek. İl ve ilçeleri mutlaka bekliyoruz.  Ayrıca Bizde değerli başkanımızın geldiğinde Zonguldakspor’a destek amaçlı yardım etmesi için gerekli  desteği isteyeceğiz. Bu yemekte mutlaka ve mutlaka Zonguldakspor başkanı ve yönetimini de bekliyoruz. Birlik beraberlik içinde Başkanımız Aziz Yıldırım’a yaşadığımız sıkıntıları anlatarak, hiç olmazsa bir destek isteme şansımız olur. Düzce’ye yaptığı yatırımları neden Zonguldak’a yapmasın ki. Yeter ki geldiğinde Zonguldakspor’un sıkıntılarını kendisine aktaralım ”dedi.

PAPİLA, BİLET FİYATI 100 TL

Aziz Yıldırım’ın Zonguldak’ta olması ve yemeğe katılmak isteyenler hakkında bilet konusunda açıklık getiren Papila, “ 24 Mart cumartesi gün Alaborin’da yapacağımız  gece de bilet fiyatlarımız tek kişilik 100 TL ‘dir. Bilet almak isteyenler Fenerbahçe taraftarlar derneği binamıza gelerek alabilirler. Ya da bana 05337273012 nodan ulaşabilirler ”dedi.

Editör: TE Bilisim