Fenerbahçe'nin lisanslı ürünlerinin satıldığı Fenerium Tırı Zonguldak'ta.

Ligin dört büyüklerinden Fenerbahçe'nin lisanslı ürünlerinin satıldığı Fenerium Tırı 3gün önce Zonguldak'a gelerek 67 Burda Avm'nin yanına kuruldu. Fenerium Tırı'nın Zonguldak'a gelmesinin ardından Fenerbahçeliler taraftarlar Derneği Başkanı Turgut Papila'da tır yetkililerini karşılayarak kendisine Tır'dan bir kaç ürün alarak sarı lacivertli kulübe destek verdi. Sarı Lacivertli taraftarların da yoğun ilgi gösterdiği Fenerium Tırın'da Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları, kışlık ürünler ve hediyelik eşya üzerine onlarca ürün yer aldı.

Fenerium Tırı'nın 3 gün boyunca Zonguldak’ta Fenerbahcelilere hizmet ederken bu akşam saat 18-00’da ise başka bir ile gidecek.

Fenerium Tır yetkilisi Hasan Mete, ‘’Fenerbahce taraftarı tüm takımların taraftarlarına göre çok özel. İyi günde kötü günde her zaman Fenerbahce'sinin yanındalar. Bu sezon Fenerbahcemiz gerçekten çok güzel bir futbol oynarken, güzel bir sezon geciyor. Taraftarımız da oynanan futboldan oldukca memnun olduğunu satışlarımızdan da belli ediyor. Biz ürünlerimizi her gittiğimiz yerde diğer takımlara nazaran daha da çok satış yapanlardanız. Fenerbahceli olmak ayrıcalıktır olayını biz görüyor ve hissediyoruz. Fenerbahce taraftarı iyi günde de kötü günde de her zaman takımlarının yanında olduğu gibi ürünlerine de fazlasıyla sahip çıkar alıyorlar''ded.  

Editör: TE Bilisim