Zonguldak Kömürspor'da Teknik Direktör Cahit Terzi'den boşalan hocalık koltuğuna arayışlara başladı.

Zonguldakspor’un hoca adayları arasında Yılmaz Vural, Ergün Pembe ve Ertuğrul Sağlam isimleri  gündeme gelirken, Antrenörlük hayatına ilk olarak Zonguldakspor’da başlayan ve halen Balıkesir Baltok’un Teknik patronluğunu yapan Giray Bulak ile görüşme yapıldığı ileri sürüldü.

Zonguldak ve Zonguldakspor ile bağlarını koparmayan Giray Bulak’ın Zonguldak’ta Hakan Gülay ve Demir ailesi ile sürekli görüştüğü ileri sürülürken, Giray Bulak’ın Zonguldakspor’a sıcak baktığı belirtiliyor.

Giray Bulak kimdir?

Giray Bulak, (9 Mart 1958, Trabzon) Türk eski futbolcu ve teknik direktör'dür. TRT Spor kanalında yorumculuk yapmaktadır.

Futbolculuk hayatı kısa sürmüştür. Birkaç sezon Kocaelispor'da futbol oynadıktan sonra, antrenörlük sertifikası almıştır.

Teknik direktörlük kariyeri
Antrenörlük hayatına ilk olarak Zonguldakspor'da başlamıştır. Sonra sırasıyla Çaykur Rizespor, Vanspor, Göztepe, Elazığspor, Konyaspor, Trabzonspor, Denizlispor, Ankaraspor ve Vestel Manisaspor'u çalıştırmıştır. 1996-97 sezonunda Kardemir Karabükspor'u 1. Lig Şampiyonu yaparak Süper Lig'e yükselmesini sağladı.

2011-12 sezonunu için Gençlerbirliği'yle anlaşmıştır. Anlaştıktan iki hafta sonra transfer konusunda yönetimle anlaşmazlığa düştüğü için sözleşmesini karşılıklı fesh etmiştir.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Balıkesirspor Baltok’un Teknik Direktörü görevini sürdürmektedir.

Editör: TE Bilisim