TFF  2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor ligin 26. Hafta karşılaşmasında ligde kalma mücadelesi veren Karşıyakaspor ile karşı karşıya geldi. 

Karaelmas Kemal Köksal Şehir Stadında oynanan ve Mustafa Aydın, Kerem Yükünç, Orhan Fahlıoğulları hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada temsilcimiz Zonguldakspor maçın 87. Dakikasında Okan Duran’ın harika golü ile karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. 

Temsilcimiz aldığı bu önemli galibiyet sonrasında puanını 31’e yükselterek 12. Sırasını korudu.  Konuk karşıyakaspor ise 15 puanla 17. Sırada kaldı. 

MİLLETVEKİLİ MAÇTA YERİNİ ALDI

Zonguldakspor’un önemli Karşıyakaspor maçını izlemek üzere maçı izleyenler arasında AK Parti Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turhanlı, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti eski Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca protokolde yerini alarak maçı izlediler.  Ayrıca, Vekil Faruk Çaturoğlu, maçın ilk yarısını izledikten sonra protokolden ayrıldı. 

İKİ BİNE YAKIN TARAFTAR TEK YÜRÜK OLDU

Bu zorlu ve önemli maçta Karşıyakaspor karşısında kırmızı lacivertli ekibi, yalnız bırakmayan iki bine yakın taraftar 90 dakika boyunca hiç susmadan desteklerini sürdürürken, alınan galibiyette de büyük rol oynadı.  Maç sonrasında taraftarlar futbolcuları ve teknik heyeti tribünlere çağırarak alınan galibiyetten dolayı teşekkür tezahüratı yaptılar. 

SAHANIN EN KÖTÜSÜ HAKEMLERDİ….

Maçın başından sonuna kadar çok kötü bir maç yöneten, çalınan düdükten tutunda verilen bayraklarda ve sarı kartlarda inanılmaz bir kötü maç yöneten Mustafa Aydın, Kerem Yükünç ve Orhan Fahlıoğulları, kötü önetimi nedeniyle taraftarlarında büyük tepkisini aldılar. 

Editör: TE Bilisim