TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Zonguldakspor ligin 3. Hafta maçında Pazar günü deplasmanda Bandırmaspor ile karşılaşacak.  Bu maç öncesinde Zonguldakspor’un cefakar taraftarları maça gitmek için çalmadık kapı gitmedik yer bırakmamasına rağmen maça gidecek araç bulamadıkları için maça gitmeme kararı aldı. 

Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Zonguldakspor taraftarları amigosu Miraç Balcı, Ne bu kulübün başkanı dilenci, nede büyük taraftarı! Parası'da, mazotu'da,doları'da, euro'suda yerin dibine batsın. Reklamın,fotoğraf'ın ve desinlerin peşinde olduğunuz suretçe sizden bir b…k olmaz ifadelerine yer verdi. 

İŞTE BALCA’NIN AÇIKLAMASI

Koca şehrinden bandırma deplasmanına 1 otobüs kaldırmıyorsa Zonguldakspor yönetimi ve belediyeleri daha mücadele etmeye gerek duymuyoruz.

Hafta başından beri çalmadığımız, gitmediğimiz kapı kalmadı az önce kulüp başkanımız Süleyman Caner’in ofisinde şahit olduğumuz telefon görüşmelerinden sonra deplasmana gitmeme kararı aldık.

Ne bu kulübün başkanı dilenci, nede büyük taraftarı!

Parası'da,mazotu'da,doları'da,euro'suda yerin dibine batsın. Reklamın,fotoğraf'ın ve desinlerin peşinde olduğunuz suretçe sizden bir b…k olmaz. Hepinize Hayırlı İşler.Saygılarımla”dedi

Editör: TE Bilisim