Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Vali Ahmet Çınar’ın ve Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in katkıları ile dolgu alanın Zonguldakspor’a kazandırıldığını ifade etti.  Caner, Kamyon başına gelir elde edeceklerini de sözlerine ekledi. 

Caner, ‘Sayın Valimizin öncülüğünde bir yardım yemeği düzenledik. Bu gecenin sonucunda Sayın Valim gönüllü insanlardan Zonguldakspor’a katkı istedi. Şimdi onları bekliyoruz’ ’dedi.

Caner, ‘’Onun haricinde sayın Valim Zonguldakspor’a gelir elde etmek için dolgu alanı için elinden geleni yaptı. Valimiz Ahmet Çınar’ın ve Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in katkıları sonucunda kulübümüze oradan bir katkı sağlanacak. Bizlere bu gelir getirecek projeye destek veren Valimiz Ahmet Çınar’a, Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir’e ve Emniyet Müdürümüz Metin Turanlı’ya teşekkür ediyoruz. Başka takımları görüyorsunuz. Böyle el ele verirsek Zonguldaekspor’u hak ettiği yerlere taşıyacağız. El ele verirsek muhakkak başarılar geliyor. Üst liglere çıkmak daha kolay oluyor’’diye konuştu.

Caner, ‘’Dolgu alanında hafriyat döküm çalışmaları başlayacak. Belediye ona göre bize kamyon başına nasıl bir ücret uygun görürlerse ona göre bir ücret verecekler’ ’dedi.

Caner, ‘’Bizim aday olmamızın nedeni Zonguldak’ı sevmemiz Zonguldakspor’u sevmemizdi. Zonguldakspor’a katkı olsun diye uğraştık. Genel Merkez böyle takdir etmiş. Diyecek bir şeyimiz yok. Aday arkadaşlara başarılar diliyoruz. Biz Zonguldak için uğraşıyoruz. Milletvekili arkadaşlardan da beklentimiz Zonguldak ve Zonguldakspor olur’’ifadesine yer verdi. 

Editör: TE Bilisim