TFF 2.Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor'da olağan kongresi 26 Haziran'da çoğunluk sağlanamadığı için gerçekleştirilememişti. Tekrar toplanan Zonguldak Kömürspor yönetimi olağan üstü kongresini Ticaret ve Sanayi Odasında yaptı. 

Mevcut Başkan Süleyman Caner'i liste ile aday olduğu kongrede yeniden başkan seçildi. Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner'in yeni yönetimi 27 kişilik ekipten oluşuyor. Geçtiğimiz dönemlerde yer alan bir çok yönetici yeni dönemde de listede yer aldı. Öte yandan kongrede alınan en önemli karar ise üyelik sistemi oldu. Artık yeni dönemde aylık 100 lira senelik 1200 lira düzenli ödeyen üyeler kongrede söz sahibi olabilecek. 

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, “Bu sene Zonguldakspor’un iyi yerlere gelmesi lazım ve bir yatırım yapmamız gerekiyor. Kulübü üyelik sistemine açtık tüzük tadilatı ile. 3 yıl boyunca üyelik aidatını düzenli ödeyenler seçme ve seçilme hakkına sahip olacaklar. Bunun adımını kongre ile atmış bulunuyoruz. Aylık 100, senelik Bin 200 lira olarak. Bu şekilde Zonguldakspor’un ayağa kalkması ve güçlenmesi lazım. Artık eleştiri zamanı değil iş ve kenetlenme zamanı. Ne kadar çok erken el ele verirsek bu işin üstesinden geliriz.Bazı sponsorluk görüşmelerimiz devam ediyordu ancak bir netice alamadık. İstekli olan arkadaşlarımızla bir yönetim oluşturmaya çalıştık. Umarım faydalı olurlar” dedi. 

Kongre sonucunda oluşturulan yeni yönetimin listesi şu şekilde: 

Asil Üyeler 
Hüseyin Demir 
Muammer Toprak 
Tayfun Demir 
Muhammet Özdemir 
Doğan Şişman 
Şaban Aydemir 
Murat Koca 
Deha Emral 
Engin Küçükarslan 
Murat Candaş 
Lütfü Aydın 
Kerem Mantarlı 
Okan İlkbahar 
Sabit Danış 
Aşkın Demirci 
Esra Geyikli 
Derya Akbıyık 
Erim Zeki Berbeoğlu 
Muhammet Cüntay 
Caner Baydar 
Yasin Hamzaçebi 
Mehmet Abalı 
Adil Dilaver 
Osman Zaimoğlu 
Şükrü Öztürk 
Süleyman Bezir 
M.Hakan Gülay 
Süleyman Demiro 
Yedek Üyeler 
Seyfullah Demir 
Rüsdem Kiret 
Önder Kiret 
Hasan Yücesan 
İlhan Kutlu 

Editör: TE Bilisim