TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldakspor’da yeni sezon hazırlıkları başladı.   

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden kırmızı lacivertli ekip, transfer çalışmalarına devam ederken, denenmek üzere kampa çağırılan birkaç futbolcuda Zonguldak’a geldi. 

Bunlardan bir tanesi ise Almanya’da yaşayan Zonguldaklı futbolcu Anıl Şişman.

Zonguldakspor yönetimde yer olan Doğan Şişman’ında kuzeni olan Anıl Şişman, dün Almanya’dan Zonguldak’a gelirken, bu günde yönetimle bir araya gelecek ve ardından ise denenmek üzere kampa katılacak.

Anıl Şişman kimdir.

Zonguldaklı olmasına rağmen doğma büyüme Almanda yaşayan Anıl Şişman, 1992 doğumlu, 1.83 boyunda, 78 kiloda olan genç oyuncu forvet, defansif, ofansif ve orta sahada görev yapıyor. Özellikle her iki ayağını da iyi  kullandığı öğrenilen  genç oyuncunun Almanyada FC Würzburk Kıckers altlyapısında futbola başladı. Daha sonra ise 1884 Marktheidenfeld ve daha sonra ise SC Scollbrunn da futbol hayatını sürdürdü. 

Özellikle Aydınspor ve İstanbulspor takımları tarafından denenmek üzere kapma davet edilen genç oyuncu her iki takım teknik adamları tarafından beğenilmesine  rağmen maddi konusunda anlaşamadıkları için her iki takımın kampını terk ettiği öğrenildi. 

Editör: TE Bilisim