AK Parti Zonguldak  Milletvekili Özcan Ulupınar’ın anneannesi Menşura Ulupınar, Devrek  Karakoçlu Köyü’nde ki cenaze töreninin ardından aile Mezarlığı'na defnedildi.



Çaycuma Devlet Hastanesi’nde Uzun süredir  yoğun bakımda kalan ve dün ise  hayatını kaybeden AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın Anneannesi  98 yaşındaki Menşura Ulupınar için Devrek Karakoçlu Köyü’nde cenaze töreni düzenlendi.



Tören öncesi Vali Ahmet Çınar, AK Parti Milletvekili Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu olmak üzere, ilçe Belediye Başkanları, İl ve ilçe Başkanları, İş adamları, Muhtarlar, esnaflar, sevil toplum kuruluşları katılarak Özcan Ulupınar ve Ulupınar aile fertlerine Devrek Karakoçlu Köyü cami girişinde başsağlığı dilediler.



Cenaze töreni sonrasında ise Merhum Menşura Ulupınar bugün  cuma namazının ardından Devrek  Karakoçlu Köyü’nde son yolculuğuna uğurlanarak toprağa verilecek.



Tempo Gazetesi olarak Merhum Menşura Ulupınar’a Allah’tan rahmet dilerken, Ulupınar ailesi, dost ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.



Editör: TE Bilisim