Zonguldak Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulunmamasına rağmen Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile olan sıcak ilişkilerini kullanarak kendini aday yaptırmaya çalışan Özcan Ulupınar’a vatandaşlar sosyal medya hesaplarından “Bu şehri bu şehrin çocukları yönetecek” diyerek tepki gösterdiler.

Kamuoyunu aldattı…

Yorulduğunu, kardeşinin ticarette yalnız kaldığını söyleyerek Milletvekili adayı olmadığını söyleyen eski Milletvekili Özcan Ulupınar, “Zonguldak Belediye Başkan adayı olacak mısınız” sorularına da aynı gerekçeleri öne sürerek hasta olduğunu söylemesine rağmen Ankara da Zonguldak Belediye Başkan adayı olmak amacıyla kulis çalışmalarını sürdürürken, sürekli kamuoyunu yanıltmayı tercih etti.

Özhaseki’yi kullanıyor…

Siyasi yaşamı boyunca hiç bir zaman net bir tavır ile halkın karşısına çıkmayan Özcan Ulupınar, “Mehmet bey telefonla arayarak anketlerden çıktığımı, epeydir yoğurt getirmediğimi hemen Ankara’ya gelmemi istedi. Şuan yardımcılarıyla birlikte 7 bakır manda yoğurdu yaptırıp Anakaraya yola çıkacağım. Ben de kendilerine ‘Yoğutta sorun yok ama belediye başlandığını konuşalım’ dedim. Görüşmeden sonra Cumhurbaşkanımızdan randevu talep edeceğim. Bu görüşmede Zonguldak’la ilgili projelere destek isteyeceğim. Buna göre bir karar vereceğiz” sözleri, siyasi kulislerde inandırıcı bulunmazken, “ucuz siyaset” olarak yorumlandı.

AK Parti’ye seçim kaybettirmek istiyorlar…

AK Parti içinde ve dışında bulunan belli grupların AK Parti’nin Zonguldak Belediye Başkanlığı’nı kaybettirmek amacıyla Özcan Ulupınar adını ön plana çıkarırken, Ulupınar’ın aday yapılması durumunda teşkilatlarda ciddi bir karışıklığa neden olacağı ifade ediliyor.

Ulupınar, Zonguldak’ı karıştırdı…

Özcan Ulupınar’ın “Mehmet Özhaseki ile görüşmeye gidiyorum. 7 Bakraç yoğurt istedi. Ben de kendilerine ‘Yoğutta sorun yok ama belediye başlandığını konuşalım’ dedim.” açıklamalarının ardından Zonguldak Merkezde yaşayan bir çok vatandaş sosyal medya hesaplarından “Bu şehri bu şehrin çocukları yönetecek” diyerek ilçeden birinin aday yapılmasına  tepki gösterdiler.

İşte o yorumlardan bir kaçı;

​​​​​​​

​​​​​​​

Editör: TE Bilisim