Zonguldak İl Genel Meclis toplantısında yine Genel Sekreter Recep Demirtaş tartışmaya açıldı.

Ak Parti’nin bürokratı olmasına rağmen AK Parti’li bazı İl genel Meclis Üyeleri’nin sürekli muhalefet ederek yıpratmaya çalıştığı Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş bu gün yapılan mecliste de tartışmaya açıldı.

Devrek İl Genel meclis Üyesi Vacit Durdubaş’ın Devrek şantiyesindeki liyakatli personel yerine Zonguldak’tan şef gönderilmesini eleştirdi.

AK Partili Terzi, AK Parti’nin bürokratı ile uğraşıyor..

Durdubaş’ın bu eleştirisinin ardından AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’a yakınlığı ile bilinen İl Genel Meclis Üyesi İsmail Terzi yine Genel Sekreter Recep Demirtaş’ı gündeme taşıdı.

Terzi, “Recep Demirtaş göreve geldiği günden beri bunun cezasını daire müdürleri çekiyor. Programda yapılan asfaltlar çok bozuktur. Biz KÖYDES projesi kapsamında Türkiye’de birinci geldik. Ancak Genel Sekreter Demirtaş, Herkese her şeye karışıyor. Toplantılara katılması gereken Genel Sekreter bütçede veya faaliyet raporunda ortada yok” dedi.

Vali’yi yanlış yönlendiriyorlar…

Hayvan Barınaklarının da gündeme geldiği toplantıda İsmail Terzi, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’ın yanlış yönlendirildiğini de söyleyerek, “Belediye hudutları içinde hayvanlar için yer arıyoruz. Bizim anladığımız şu, Zonguldak’ta hiçbir mahalle köpek barınağını kabul etmemiş. Öyle olunca da bunu köylere yapalım köylüler anlamaz demişler. Bazıları sayın valimizi yanlış yönlendiriyor, sonrada meclis valinin yolladığı kararları reddederek valiye karşı çıkmış gibi bir izlenim oluşuyor”

Editör: TE Bilisim