İl Başkanı Zeki Tosun açıklamasında, "Bilgilendirme toplantısı yapmak istedik. Adayımıza hayırlı olsun. Uzun müddet yapılan çalışmalar neticesinde Dr.Selim Alan aday gösterildi. Biz sahaya inerek çalışmalarımızı gece gündüz yapacağız. AK Belediyeciliği Zonguldak'a getireceğimize Cumhurbaşkanımıza söz verdik. Plan ve projelerimizi buna göre yapıyoruz. Kentimizin daha yaşanabilir olması için çalışıyoruz. Genç ve dinamik bir adayımız var. Her vatandaşımızın ellerine, ayaklarına, omuzlarına dokunana kadar çalışacağız" dedi.

İl Başkanı Zeki Tosun, önümüzdeki günlerde İlçe Belediye Başkan adaylarının daha sonra belde belediye başkan adaylarını da açıklayacaklarını sözlerine ekle.

ALAN: Vatandaşımız dokunulmak ve samimiyet istiyor…

Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Ömer Selim Alan ise  "Cumhurbaşkanımızın olurları ile inşallah 31 Mart'a kadar durmaksızın çalışacağız. Bu süreçte ben değil biz şiarını ilke edinerek hep beraber bir olarak yolumuza devam edeceğiz. Elimizden gelenin fazlasını yaparak şehrimizi marka bir şehir haline getireceğiz. Bu seçimi çok istiyoruz. 31 Mart akşamı bu ipi biz göğüsleyeceğiz. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. İhtiyaçlara cevap vereceğiz. Vatandaşımız güler yüz ve samimiyet istiyor. Biz bu sözü verdik. Zonguldak'ı karış karış gezeceğiz. Adaylık süreci daha farklı bir atmosfer. Ben mahalle temsilcilerimizin de gözünde heyecan görüyorum. Biz herkese temas edeceğiz. Bu niyetle Allah sonumuzu inşallah hayırlı eder. Ocak ayının ortalarına doğru projeler ortaya çıkacak. Projeler şehrimize nefes aldıracak." Dedi.

TOSUN: Bizim adayımız daha kuvvetli…

İL Başkanı Zeki Tosun gelen bir soru üzerine “İttifak görüşmelerinde Zonguldak var mı? Bize gelen bilgi yok. Bizim adayımız herkesten daha kuvvetli" dedi.

ALAN: Diğer partilere gönül vermiş insanlara da dokunacağız

Dr. Ömer Selim Alan ise, "AK Partili arkadaşlarımızın yanında diğer partiye gönül vermiş kardeşlerimize de dokunmak istiyoruz. Biz iktidar partisiyiz. Bunu biz başaracağız. Ankara'dan sözünü aldığımız projeler var. 31 Mart'ta haritada Zonguldak sarı olacak. Bir daha da kızartmayacağız inşallah." dedi.

ÇAĞLAYAN: AKDEMİR 100 metreyi 13 dakikada, ALAN 3 dakikada yürüyor…

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ise, "Bizim için bu seçim zor değil. 14 mahallemizde seçim bürolarımız hazır. Selim Alan 100 metreyi 3 dakika yürüyor. Muharrem Akdemir 13 dakika yürüyor. Ne yapacaklarını bilemiyorlar ondan aday açıklayamıyorlar." dedi.

Editör: TE Bilisim