Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir öncülüğünde Belediye Meclis Üyeleri; Mehmet Türkçelik, Selçuk Hasdemir, Şenol Şanal, Lale Karakulak, Emine Uzun, Süleyman Özdoğan, Sertan Bacak, Cevat Bulut, Zeki Çolak, Tahsin Erdem, Gökhan Demir ve Özberk Papila tarafından TIP Fakültesinde bir oda tefrişi yapıldı.



Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesin'de oda tefrişi yapan Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı törende Rektör Mahmut Özer katkı sunan CHP'li Meclis Üyelerine teşekkür etti.



Rahmetli Babası Mustafa Türkçelik adına da bir oda tefrişi yaptıran CHP Belediye Meclis Üyesi Mehmet İzzet Türkçelik açılış töreninde bir konuşma yaparak, Zonguldak'a çağrıda bulundu. Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Zonguldak'a ve Üniversiteye katkı yapmak istediklerini belirten Türkçelik, "Buradan sesleniyorum. İmkanı olan herkes gelsin bir oda burada yaptırsın. Çünkü hepimiz birer hasta adayıyız. Bir gün hepimiz buraları ziyaret edeceğiz. Zonguldak olarak  Üniversitemize, hastanelerimize sahip çıkalım. Hep birlikte kalkınalım. Daha iyi bir Zonguldak ve daha bir Türkiye'de yaşayalım" dedi.



IMG-20170515-WA0001 IMG-20170515-WA0003 IMG-20170515-WA0004
Editör: TE Bilisim