Alan, projelerini açıkladı!..

Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr.  Ömer Selim Alan, ilk kez katıldığı Radyo Kulüp 95.5  canlı yayın programın da  Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık’ın sorularını yanıtladı. Alan, ilk kez çıktığı canlı yayın da bir çok projesini de açıkladı.

“SUDA İNDİRİM YAPMAK İSTİYORUM”

Dr. Ömer Selim Alan Zonguldak’ta su fiyatlarına indirim yapacak mısınız sorusuna ilişkin; “suda indirim yapmak istiyorum. Kurmaylarımızla bir istişare yapacağız. Su konusu vatandaşın sırtına külfet olarak yansıyor.”

“YAŞAM ALANI HALİNE GELECEK”

Lauvar alanı için ne yapılacak? sorusunu yanıtlayan Alan, ”Lauvar alanı ile ilgili bir proje hazırlatıyorum. Altında 550 araçlık otopark olan üç katlı bina, kongre merkezi, tiyatro salonu, nikah salonu, gençlik merkezi, el sanatları Emekli konağı olacak. Yemyeşil yaşamalı ne olacak. İnsanlarımız gelip zaman geçirecek. Şu anki halini yapıldıktan sonra kimse görmeyecek.”

“EN İYİ LİSTEYİ YAPACAĞIZ”

Başkan adayı Selim Alan, Belediye Meclis üyeliklerine ilişkin yaptığı açıklamada; “Ben takım kaptanıyım ve takım arkadaşlarımız olacaktır. Bizim olmadığımız yerde belediye meclis üyesi o şehrin belediye başkanıdır. Ankara’da bir liste haline getirecek vatandaşımızın karşısına çıkacağız. Elimizden gelen en iyi listeyi yapacağız. 19 mahallede meclis üyeleri ile beraber tekrar arşivleyeceğiz.”

“YIKMAYA SEĞİL YAPMAYA GELİYORUZ”

Belediye ziyaretinde birkaç tane sorunla karşılaştığını belirten Alan; “Selim hoca başkan olursa 60 kişi işten çıkaracak şeklinde yorumlar olmuş. Çalışan herkes emek veren herkes benim başımın tacıdır. Belediyede çalışacak olan arkadaşlarla inşallah mesai arkadaş olacağız. Benim olduğum yerde iyileştirme yapılır. Biz yıkmaya değil yapmaya geliyoruz.’’

CUMHURBAŞKANIMIZ  ZONGULDAK’ A GELDİĞİNDE YENİ İŞÇİ ALIMI MÜJDELERİ VERDİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ

12 Şubat tarihinde Cumhurbaşkanımızın genel seçimlerde söz verdiği işçi alımları başvuruları başlıyor, önce 1000 devamın da 500 işçi alımı gerçekleşecek.

İnşallah Cumhurbaşkanımız yerel seçimler için ilimize geldiğin de yeni işçi alımı müjdeleri için uğraşacağız, söz almaya çalışacağız .

 ON BİN BEZ TORBA  DAĞITACAĞIZ ’

Zonguldak halkına çevreye uyum adına, on bin bez torba çanta dağıtımına başlıyoruz. Torba üzerinde ‘’hep birlikte, yeni Zonguldak , Dr. Ömer Selim Alan’’ yazacak.

ZONGULDAKSPOR’A TESİS KAZANDIRACAĞIZ

Zonguldak spor’ a sahip çıkacaklarını ifade eden Alan, öncelik yeni bir tesis kazandırmak daha sonra da kulübe sahip çıkacağız.

TTK VE ÜNİVERSİTE İLE KOORDİNELİ  OLACAĞIZ.

Zonguldak’ın iki önemli kurumu Türkiye Taşkömürü Kurumu ve Bülent Ecevit Üniversitesi , genel müdürümüz ve Rektör hocamızla her zaman iyi istişare, görüş alışverişi ve diyalog içerisinde olacağız.

YEREL BASIN VE GAZETECİ ÖRGÜTLERİ

Yerel basınımız önemlidir, değerlidir, tüm camiayı tanıyorum, sorunları biliyorum, hep birlikte çözüm odaklı çalışacağız, yol alacağız.

Gazeteci örgütleri de faaliyetleri ve çalışmaları ölçüsünde, aktif ve pasif durumuna göre  değerlendirilip, desteklenecektir.

ALAN,Millet Bahçesi, Dere ıslahı, Fevkani köprüsü , Kızlar plajı, orta Kapuz ve Tersane plajı, liman sahil çalışmaları , kentsel dönüşüm, imar alan yaratılması , toplu konut yapımı , sosyal etkinlikler, gönül Belediyeciliği, kültür ve  sanat çalışmalarına kadar bir çok önemli  açıklamalar da bulundu. Zonguldak halkına sevgi, saygı ve selamlarını iletti.  31 Mart akşamı ‘’Hep Birlikte , Yeni Zonguldak’’ diyerek, Belediye başkanlığını, ekibimle beraber ve tabi ki partim, teşkilatım ve vekillerim olmak üzere , halkımla birlikte zafere  imza atacağız, Zonguldak Belediye başkanlığını kazanacağız. Bir dönem değil , en az üç dönem görev yapmak üzere  Zonguldak Belediye başkanlığına talibiz"dedi

Editör: TE Bilisim