Haber: Selçuk KOÇAKLI

Ali Koç’un Fenerbahçe Başkanı olması ile birlikte yeni bir heyecana giren Zonguldak Fenerbahçe taraftarları Alaborina restoranda birlik beraberlik adına iftar yemeği düzenledi. 

Yaklaşık 150’ye yakın kişinin katıldığı iftar yemeğinde Zonguldak Fenerbahçe taraftarları önce iftarını açtılar ardından ise ALİ KOÇ BAŞKAN FENERBAHÇE ŞAMPİYON tezahüratları ile adeta restorandı inletti. 

ALİ KOÇ BAŞKANLIĞINDA YENİ BİR DERNEK KURABİLİRİZ…

İftar ve tezahüratlar sonrasında Zonguldak Fenerbahçe Taraftarları adına bir konuşma yapan  Levent Karanfil, “ Büyük Fenerbahçe taraftarlarında bir küskünlük vardı.  Maçlara gidilmiyordu. Zonguldak Fenerbahçeli kardeşlerimizin Ali Koç seçildikten sonra Fenerbahçe’yi güçlü bir hale getirmek için yeniden birlik beraberlik içinde akşam iftar toplantısı yaptık. Özellikle gerekirse Ali Koçu’n bilgisi dahilinde dernek çalışmaları daha geniş kapsamlı insanları birleştirici ve tribünleri doldurabilecek şekilde taraftar grubu kurmaya çalışacağız.  İnşallah Zonguldak’ımızın içinde hayırlı olacaktır, Fenerbahçemiz içinde hayırlı olacaktır.  Ali Koç Başkanlığında bu sene 4. yıldızı takarak biz Fenerbahçeliler daha da mutlu olacağız”dedi.  

AZİZ YILDIRIM BİZİM EFSANE BAŞKANIMIZDIR…

Karafin, “Yeni Başkanımıza bu kutsal göreve hoş geldin diyor görevinde başarılar diliyoruz. Bizleri bu sezon ve gelecek sezon mutlu edecek gerekli transferleri yapacağına inanıyoruz. Kendisine güvenimiz tamdır. Ayrıca  Aziz Yıldırım Başkanımıza 20 yıl boyunca yaptığı Başkanlık görevi için ve mücadelesinden dolayı da Fenerbahçeliler olarak teşekkür ediyoruz. Fenerbahçenin efsane Başkanıdır ve hep de öyle kalacaktır” dedi.

Editör: TE Bilisim