Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak 1.sıra Milletvekili Adayı Hamdi Ayan, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimleri öncesi destek ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Ayan’ın bu seferki durağı Kozlu ilçesi oldu.

Milletvekili adayı Ayan Kozlu ilçesinde ilk olarak İlçe Kaymakamı Ahmet Karakaya’yı makamında ziyaret etti. Zonguldak’a fark oluşturmak ve 30 yıllık Zonguldak’ta siyasetin dibe vurduğunu, şehrin kan kaybettiğini açıklayan Ayan, Ankara’da Zonguldak’ın sesi olmak ve şehre sahip çıkmak adına aday olduklarını hatırlattı. Kaymakam Karakaya’ya da ziyaretinden dolayı Ayan’a teşekkür etti. Ayan daha sonra Kaymakamlık’ta çalışan memurları da odalarında ziyaret etti ve destek istedi.

MHP Milletvekili adayı Hamdi Ayan, seçim gezilerine ilçede bulunan esnafları ziyaret ederek devam etti. Ardından Kozlu Belediyesi’ne geçen MHP Zonguldak Milletvekili Adayı Hamdi Ayan, Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek yeni binasına taşındıklarından dolayı hayırlı olsun dileğinde bulundu. Belediye Başkanı Yılmaz, MHP Milletvekili Adayı Ayan’a ilçede devam eden alt yapıyla ilgili olarak bilgiler verdi ve ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

MHP Milletvekili Ayan’ın Kozlu ilçesindeki seçim destek ziyareti, İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı, Bülent Ecevit Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Sanayi esnafı, Ilıksu esnaf ziyareti ve Duyumlu Sitesindeki iftar programı ile devam edecek.

Editör: TE Bilisim