Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, parti binasında basın toplantısı düzenledi.  Toplantıda İl Başkanı Varol Demirköse ve partililer hazır bulundu. 

Demirköse, seçime hazırız…

Varol Demirköse, "dün itibariyle bütün seçim bölgelerinde MHP seçime hazır olduğunu göstermiştir. Bu şehre en iyi hizmeti vermek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz"dedi.

Ayan, İnşallah kazanan Zonguldak olacaktır

Hamdi Ayan, "Bugün teslim edildi, arkadaşlarımızla beraber yola çıktık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Herkesi memnun etmek mümkün olmuyor, beğenen ve beğenmeyende oluyor. Bu kutlu mücadele de liste nerede olursanız olun, belediyeyi almadıktan sonra neresinde olursanız olun. İnsanlarımızın kafasını karıştıranlar oldu, inadına halkımız yanınızda oldu, sahip çıktı. Bizim için en uygun olanı yarışmaktır. Bu süreçte genel merkeze AK Parti'nin adayı çekilsin talebim olmamıştır. Ben ekibimizle beraber Zonguldak'ta yarışa hazır olduğumuzu söyledim. Zonguldak'ı bizlere teslim ettiler, onları mahçup etmeyeceğiz. Siyasi kutuplaşma bir kenara bırakılmalı ve hizmet edilmelidir. Bizlerden  toplantıları yapmamızı isteyen vatandaşlarımız var, şimdi onlarında bize sahip çıkmalarını istiyorum. Herkesin oyuna talibim. Güzel bir yarış olmasını temenni ediyorum. 31  Mart akşamı şimdiden hayırlı olsun. İnşallah kazanan Zonguldak olacaktır" dedi. 

Ayan, AK Parti’nin Yalanını ortaya çıkartırım

AK Parti'nin yalanını ortaya çıkaracağını söyleyen Ayan, " Öyle talep olduğunu herkes biliyor. Onlar dememişse yalan söylemiş olurlar, yalanlarını ortaya çıkartırım. Genel Merkeze gidip görüştüklerini biliyorum." dedi.

Ayan, CHP’ye şans tanımıyorum

Kendilerini avantajlı olarak gördüklerini söyleyen Ayan: "Adayların ve projelerin öne çıktığı yarış ortaya çıkıyor. Kendimizi avantajlı görüyoruz. CHP'ye şans vermiyorum. Zonguldak artık deneme tahtası değil, favori biziz. Kimse kimsenin oyuna tekelini almış değildir. CHP'nin bu yarışta üçüncü olacağını düşünüyorum, yüzde 50 oy alacağım. Anketlerde bizden yana çıkıyor. Favori olduğumuz görünüyor." dedi.

Editör: TE Bilisim