Nebioğlu Belediyesi Başkanı Ertan Aydoğan, geçtiğimiz günlerde Tokat’ta gerçekleştirilen AK Parti  Belediyeler Karadeniz Bölge Toplantısı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Aydoğan, Facebook hesabından yaptığı açıklamada, Bölge toplantısının çok verimli olduğunu ifade etti.  

Aydoğan, “AK BELEDİYELER KARADENİZ BÖLGE TOPLANTIMIZ TOKAT’TA YAPILDI. TECRÜBE PAYLAŞIMI VE SUNUMLARIYLA ÇOK YARARLI BİR TOPLANTI OLDU. ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN.TÜM BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ İL,İLÇE VE BELDELERİ İLE İLGİLİ SORUNLARINI SÖZLÜ VE YAZILI OLARAK DİLE GETİREREK İLGİLİ BAKANLIKLARDAN YARDIM TALEBİNDE BULUNDULAR. SAĞLIK BAKAN YARDIMCIMIZ TOPLANTIDA YOKTU TALEPLERİMİZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKANIMIZ SAYIN EROL KAYA TARAFINDAN KENDİSİNE İLETİLMİŞ DÜN GECE SAYIN SAĞLIK BAKAN YARDIMCIMIZ TELEFONLA BENİ ARAYARAK TALEBİMİZİN KENDİSİNE ULAŞTIĞINI ÇÖZÜMÜ KONUSUNDA YRD. OLACAĞINI İFADE ETMİŞTİR. BU TOPLANTILARIN BOŞUNA YAPILMADIĞININ EN BÜYÜK GÖSTERGESİDİR. HİZMET AŞKI OLAN SİYASİ PARTİLERDE DİSİPLİN ESASTIR. TÜM TOPLUMA ÖRNEK OLUR İNŞALLAH.

NEBİOĞLU BELEDİYESİ OLARAK TALEPLERİMİZ.

1.MEB. Nebioğlu Şehit Sacit Olcay Kabaklıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lİsemizin proje okulu olması ve bu kapsamda yatılı bölüm için yeni bir yurt yapılması.

2.KÜLTÜR BAKANLIĞI. Beldemiz Yenipazar Mahallesi Alikadıoğulları caddesinin parke kaplaması için hibe yardım istedik.

3.ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI: Beldemiz Yenipazar mahallesi Ellibaş deresinin dere ıslah projesinin hazırlanarak yatırıma alınması hususunu dile getirdik.

4.ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI: Mart ayında projesi tamamlanacak olan MADENLER BARAJININ yatırım programına alınmasını talep ettik.

5.SAĞLIK BAKANLIĞI: Beldemiz Yenipazar Mahallesinde yapılmış olan bisiklet yolunda kullanılmak ve obezite ile mücadele kapsamında 250 bisiklet talebinde bulunduk.

6.ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI: Paket arıtma tesisi projemizin ihalesinin acil olarak yapılması hususunda Sayın Bakanımızdan yardım talebinde bulunduk.

7.ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI: yol süpürme aracı talebinde bulunduk. Ancak 2018 yılında araç yardımlarının rafa kaldırıldığı sıfır atık projesi kapsamında yardımların devam edeceği tarafımıza söylenmiştir.

8. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI: 2018 yılı içerisinde İş-Kur Toplum yararına Çalışma programı kapsamında devam etmesi hususunda yardım talebinde bulunduk. Sayın Bakan Yardımcımız geçen seneki ödeneğin 4/3 nün mart ayında İl Müdürlüklerine gönderileceğini projenin devam edeceğini ifade etmişlerdir. Sorunlarımızı dinleyen bu programı organize eden partimizin tüm yetkililerine ve bizlere ev sahipliği yapan Tokat Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkürler.”

Editör: TE Bilisim