Zonguldak Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Turgut Papila, Fenerbahçe Spor Kulübü Ereğli Şubesi ile Ereğli Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Özbek ve yönetimi ligin 16. Haftasında pazartesi oynanan Fenerbahçe ile Karabükspor maçı öncesinde  Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile bir araya  geldiler.



Fenerbahçe-Karabük maçı öncesi sıcak ve samimi geçen ziyarette Fenerbahçe Spor Kulübü Ereğli Şubesi ile Ereğli Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Özbek, Başkan Aziz Yıldırım’a çeşitli hediyeler taktim etti.



Ziyaret sonrasında açıklama  yapan Özbek,” Fenerbahçe yönetimimiz ocak ayında Karadeniz turuna Ereğli’den kahvaltı ile başlayacak. Ocak ayında Aziz Yıldırım ve ekibi Ereğli’de Fenerbahçelilerle kahvaltı yapacak.  İleriki günlerde şube ve dernek yönetimi açıklayacak. Bugün Karabük maçı öncesi şube dernek yönetimini kabul eden Aziz Yıldırım ve yönetimi Ereğlili taraftarları özlediğini onlarla buluşmaya geleceğini açıkladı.  Güzel bir sohbet içinde gecen toplantıya Şekip Mostoroglu. Mithat Yedigün, Zonguldak ve Ereğli şube dernek yöneticileri olarak katıldık ”dedi.



Editör: TE Bilisim