Haber: Selçuk KOÇAKLI

Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Çaydeğirmeni Belediyespor teknik patronu Serkan Bankoğlu, ilk yarıyı değerlendirirken, ikinci yarı öncesinde de önemli açıklamalarda bulundu.  Bankoğlu, İlk yarı Çaydeğermeni Belediyespor olarak arzulu, keyif veren bir futbol sahaya yansıttıklarını ifade ederken,  ikinci yarıda da yapılacak takviyelerle daha güçlü bir ekiple sahada olacaklarını belirtti. 

İlk yarı 15 puanda kapattık…

İlk yarı keyif veren, arzulu bir futbol ile kapattıklarını dile getiren Bankoğlu, “İlk yarı çok çekişmeli maçlar oynadık. Bunun neticesinde ilk yarı 15 puanda kapattık. Baktığımız da kazanmamız gereken maçlar vardı kaybettik, kazanırken de çok arzulu çok istekli futbol oynadık. Ama ilk yarıyı 15 puanda kapattık ”dedi

Daha güçlü bir ekiple sahada olacağız…

İkinci yarı da daha güçlü bir ekiple sahada olacaklarını belirten Bankoğlu,”İkinci yarı için yönetimimizle bir toplantı yaparak transferi masaya yatıracağız. Eksik olan mevkilerimize birkaç oyuncuyu  transfer yapmak istiyoruz. İkinci yarı maçlarına kadar transferlerimizi bitirerek ilk yarı olduğu gibi ikinci yarıda da Çaydeğirmeni Belediyespor olarak takviyelerle birlikte seyredebilir keyif veren ve özellikle de daha da  güçlü bir şekilde ikinci yarıya başlamak istiyoruz”dedi. 

Oyuncularımızı isteyen çok…

Özellikle Zonguldak ekipleri ve ilçelerden oyuncularına teklifler geldiğini belirten Bankoğlu,  “Çaydeğirmeni Belediyespor olarak Zonguldak kamuoyunu tarafından takip edilen bir takımız. Doğal olarak ta oyuncularımızı transfer etmek isteyen takımlar var. Bunlarda normaldir bizim de istediğimiz oyuncular var. Bu konuyu yönetimle birlikte oturup konuşacağız ”dedi.

Editör: TE Bilisim