AK Parti eski Milletvekili Faruk Çaturoğlu sosyal medya hesabında şov yapmayı sürdürüyor.

Alaplı ilçesinde vatandaşlar tarafından kendilerine ait yer hisselerini kendilerinden habersiz toplandığı gerekçesi ile pankartlarla protesto edilen ve AK Parti Genel Merkezi tarafından adı şaibeye karıştığı için tekrar milletvekili adayı gösterilmeyen Faruk Çaturoğlu’nun sosyal medya hesabında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun’u hangi sıfatla ziyaret ettiği merak ediliyor.

AK Parti Alaplı Belediye Başkan Adayı Celil Uzun’u 31 Mart yerel seçimlerinde desteklemek yerine köstekleyen Faruk Çaturoğlu’nun kardeşi Mustafa Çaturoğlu’da  seçime iki gün kala, “Gördüğüm lüzum üzerine hiç bir şekilde hiç bir zaman uyum sağlamadığım Ak Parti üyeliğinden istifa ediyorum. İlan olunur." demişti.

Milletvekilliği döneminde parti içi kavgalar nedeniyle Zonguldak’a hizmet etmek yerine sürekli gerginliklere neden olan milletvekillerinin yerel seçimlerde muhalefet parti adaylarına verdikleri desteği kamufle etmek amacıyla Ankara’daki bürokratları kullanmaya çalışmaları şov olarak değerlendirildi.


Editör: TE Bilisim