CHP Zonguldak 3. Sıra Milletvekili adayı Umut Başoğlu, seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.  Başoğlu, seçim çalışmaları kapsamında bugün Çaycuma Güzelyaka ve Yakademirceler köyü vatandaşlarını ziyaret etti. 

Ziyarette Başoğlu, vatandaşlardan 24 haziranda yapılacak olan milletvekili seçimlerinde oy isterken, vatandaşlarda köylerinde yaşadıklarını sıkıntıları aktardı. 

CHP adayı Başoğlu, Ziyarette yaptığı açıklamada “Yeniden Büyük Zonguldak parolasıyla harekete geçiyoruz. Onurumuz, geleceğimiz için sıkılmış bir yumruk gibi kenetlenip güçlerimizi, akıllarımızı, gönüllerimizi birleştirerek Zonguldak’ı yeniden ayağa kaldıracağız.” dedi.

Başoğlu, “Bu topraklarda doğup büyüyen, burada yaşayan ve geleceğini de burada tasarlayan bir kardeşiniz bir evladınız olarak, sizlerin TBMM’deki sesi olacağım. 55000’e yakın işçi çalıştıran Zonguldak madenlerinde şimdi çalışan işçi sayısı 6800’lerin altına düştü. Ne değişti? Kömür mü bitti? Hala Zonguldak’ın altında 1,5 milyar ton kömür duruyor. Bizim dönemimizde üretimi artırmak için en az 6500 İşçi alımı ile başlayacak süreç 14500 Norm kadro tamamlanana kadar devam edecek.” dedi.
 

Editör: TE Bilisim