Zonguldak Fikri Asım Düşünce ve Fikir Derneği Başkanı Sinan Toprak, Söz konusu vatansa gerisi teferruattır, Bayrağını kap gel sloganıyla yarın saat 19.00'da İl Emniyet Müdürlüğü önünden başlayan konvoyla Afrin'de görev yapan Türk askerine destek verecekler.

Bu organizasyon öncesinde açıklama yaparak,  tüm Zonguldaklıları da Söz konusu vatansa gerisi teferruattır, Bayrağını kap gel sloganıyla davet eden Toprak, Söz konusu vatansa gerisi teferruat. Bayrağını kap gel sloganıyla yarın  saat 19-00’da emniyet müdürlüğü önünde bayraklarımızla  birlikte toplanıp konvoy yapacağız. Devletimize , milletimize, güvenlik güçlerimize  sınır ötesinde  olan Mehmetçiklerimize  moral olsun diye  böyle bir etkinlik  yapacağız.

Dünyanın  hiçbir tarafından  davullarla, zurnalarla  savaşa giden  tek bir millet yoktur.

Bizler belki  cephede  değiliz ama  ruhumuzla  kanımızla  canımızla dinimizle  imanımızla   dualarımızla  Mehmetçiklerimizin  yanında olmaya devam edeceğiz.  

Ve buradan  sözlerin  aracılığı  tüm dünyaya  haykırıyorum, bu millet Türk Milleti, birlik ve beraberlik  içinde olduğu  müddetçe hiçbir güç hiçbir şer yuvaları ve  hiçbir organizasyonlar     bizleri yıkamaz, ve yıkamayacaktır da.

Şu mavi gök yüzünde  şanlı bayrağımız ilelebet dağlanacaktır.

Şimdi buradan  sizin aracılığınızla tüm Zonguldaklı hemşerilerime sesleniyorum. Söz konusu vatansa genişi teferruattır. Bayrağını kap gel, Zonguldak’ımızın altını üstüne getirelim. Ve böylece de Mehmetçiğimize de moral verilim ”dedi.

Editör: TE Bilisim