24 Haziran'da yapılacak olan seçimler öncesinde İYİ Parti İl Başkanlığından istifa eden Ragıp Bayraktar, Bu gün parti binasında Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Bayraktar, "27 Kasın 2017 tarihinde kurucu il başkanlığı görevine atandığım İYİ Parti Zonguldak İl Başkanlığı görevimden 27. Dönem Zonguldak Milletvekili aday adayı olmak için ayrılmış bulunuyorum. Genel Merkezimize giderek resmi adaylık başvurumu tamamlamış bulunmaktayım. İYİ Parti gibi yepyeni bir siyasi oluşumun içerisinde aktif politikaya başlamam şu kısa dönemde şahsıma inanılmaz deneyimler kazandırdı"

Bayraktar, “Çok sınırlı olanaklarla kısa zaman içerisinde inanılmaz başarılara imza attık. Yeni bir partinin örgütlenmesini yapmak hiç de kolay olmadı. Ben bu sebeple kurucu il yöneticilerimizden tüm ilçe başkanlarımıza ve ilçe yöneticilerimize; tüm kurucu üyelerimize teşekkür ediyorum. Bölgemizin değerli medya mensuplarının ve sivil toplum örgütlerinin manevi destekleri bu süreçte bize büyük güç verdi. Bu destekleri hayatım boyunca unutmam."

Bayraktar, “28 Nisan 2018 Cumartesi günü, İYİ Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Meral Akşener'in teşrifleri ile İYİ'lerin evi olan İl başkanlığı binamızın açılışını binlerce Zonguldaklıların katılımı ile gerçekleştirdik. O gün çok başkaydı ve Zonguldak ayaktaydı . O gün Zonguldak bir ilke daha imza atarak 6 ay önce kurulan İYİ Partinin lideri Sayın Meral Akşener'i Madenci Anıtı önünde muhteşem bir kalabalık ve inanılmaz bir coşku ile karşıladı. Ben tüm Zonguldaklı hemşehrilerime de bir kez daha teşekkür etmek istiyorum." Ifadelerini kullandı

Editör: TE Bilisim