24 Haziranda yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde AK Parti’den aday gösterilmeyen Bekir Selçuk, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

Selçuk, “Bu kutlu yürüyüşü, bir dava ve hizmet yarışı olarak görüyor olmamdan ötürü, açıklanan listede ismimin olmaması kesinlikle şahsî olarak üzüntü duymama veya herhangi bir kırgınlık hissetmeme vesile olmadığını açık yüreklilikle ifade ediyorum” dedi

İŞTE BEKİR SELÇUK’UN AÇIKLAMASI:

Çok kıymetli dostlarım;

Milletimize hizmet yolunda, "İRADE, ERDEM ve CESARET" ilkeleriyle "TÜRKİYE ŞAHLANIYOR" diyerek 27. Dönem AK Parti Milletvekili adayı olabilmek için bir kutlu yola çıktım.

Gerek teşkilâtlarımızdan ve gerekse bire-bir görüşme sağladığımız vatandaşlarımızdan büyük teveccüh, ilgi ve iltifat gördüm. Bundan dolayı hepinize müteşekkirim.

Bu kutlu yürüyüşü, bir dava ve hizmet yarışı olarak görüyor olmamdan ötürü, açıklanan listede ismimin olmaması kesinlikle şahsî olarak üzüntü duymama veya herhangi bir kırgınlık hissetmeme vesile olmadığını açık yüreklilikle ifade ediyorum.

Kendilerine görev tevdi edilen Milletvekili adayı arkadaşlarıma başarılar diliyor ve 24 Haziran seçimlerine kadar SKM' nin vereceği görevleri liyakatle yerine getireceğimin tüm parti teşkilâtımızca bilinmesini rica ediyorum.Saygılarımla”dedi

Editör: TE Bilisim