Zonguldak Belediye Meclis toplantısında CHP grubu suda % 40 indirim yapılması amacıyla ek gündem maddesi verdi.

AK Parti grubu ise suya indirim içeren ek gündem maddesi teklifinin gündeme alınmasını reddederken, bugüne kadar oylamalarda Ak Parti Gurubu ile birliktr hareket eden MHP'li meclis üyelerinin ise su indirimi konusunda CHP'lilerle birlikte hareket ederek ek gündem maddesi teklifine evet oyu kullanmaları dikkat çekti.

CHP Grup Başkanı Atınç Kayınova ise teklifin reddedilmesine tepki göstererek “Yada iftar iftara yemek vererek mi Belediyecilik yapılıyor, iki tane babaları değiştirerek mi Belediyecilik yapılıyor. Vermiş olduğunuz sözlerin gereklerini yerine getirmeden bunu tartışmamız bile abes” dedi.

Zonguldak belediye Meclis toplantısına Başkanlık yapan Murat Uzun ise suda indirim yapacakları sözünü yerine getireceklerini ancak bu mecliste ek gündem maddesi olarak kabul etmeyeceklerini söyledi.

CHP grubu salonu terk ediyor…

12 kişilik CHP grubu Zonguldak belediye Meclis toplantısını terk etti. CHP grubu adına konuşan Meclis Üyesi Atınç Kayınova, cemaatlere yönelik imar tadilatlarının gündeme getirilmesine de tepki göstererek Meclis Üyeleri ile birlikte salonu terk ettiler.


Editör: TE Bilisim