Zonguldak’ın en güzel ilçelerinden biri olan Devrek’de civar illerden de getirilen çöplerle adeta pislik yuvasına dönüştü.



Devrek Merkezinde ağaçları kesip yeşili yok ederek yerine mermer ve taşlarla düzenleme yapan Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, kent girişindeki çöpleri de görmüyor.



Devrek’in girişinde bulunan Ahmet Cantekin’e ait olduğu iddia edilen Atık Bertaraf Alanı’nda gelişi güzel toplanan çöpler vatandaşların tepkisine neden olurken, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci’nin çöp sularının etrafa gelişi güzel sızdırılmasına ve depo alanının dışına atılan çöplere göz yumduğu ileri sürülüyor.



Devrek’te kağıt toplayıcılarının şikayet edildiği ve yasal işlem yapıldığı ilçede, kağıt atıklarını kimlerin topladığı merak edilirken, kağıt toplayıcılarına işlem yapan Semerci’nin depo alanının dışındaki tüm alanları çöp yığınına çeviren işletmeciye göz yumması manidar bulunuyor.



Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci’nin görmediği çevre katliamına Zonguldak Çevre Müdürlüğü’nün müdahale etmesi bekleniyor.



Editör: TE Bilisim