SELÇUK KOÇAKLI



PTT 1. Ligden düşen ve bu sezonu da şampiyon olarak tamamlamak isteyen Bandırmaspor, Zonguldak’a favori olarak geldi.



Ancak ne olursa olsun rakibin kalitesi ve futbolcuların ismi her ne kadar önemli olsa da sonucu kestirmek hiçbir zaman mümkün değildir.



Bunun örneğini bugün bir kez daha gördük. Maç öncesi favori gösterilen takım Bandırmaspor’du. Fakat sahada çok farklı bir Zonguldakspor vardı.



Teknik adam Şenol Demir, Bandırmaspor’u öyle bir ezberlemiş ki, adeta Bandırma ile yatmış Bandırma ile uyanmış gibiydi.



Temsilcimiz Zonguldakspor hızlı oyun, rakibi bozma ve yüksek mücadele gücü eklenince Bandırmaspor hiç ummadıkları bir tablo ile karşı karşıya kaldı.



Maçın geneline baktığımızda bile Bandırspor oyunu alıp götüreceği düşüncesi hiçbir zaman oluşmadı.



İlk yarıda Bandırmaspor etkisiz bir futbol ortaya koyarken, kırmızı lacivertli temsilcimiz Zonguldakspor ise sahada basmadık yer bırakmadı.



Temsilcimiz Yüzde yüz net 4 -5 gol kaçırsa da oynanan futbol ve gol pozisyonları hem taraftarları memnun etti hem de izleyenleri.



 İkinci yarıda Zonguldaksporilk golü bulması belki Badırmaspor’u biraz uyandırır dedik ama bu gerçekleşmedi. Bu iyi de oldu…



Zaten harika bir futbol oynayan temsilcimiz,  önde olmanın verdiği rahatlığa  rağmen oyundan bir dakika bile düşmeden iyi futboluna devam etti.



Maçın uzatma dakikalarında ise ikinci golü bulması sonrasında tamamen rahatlarken, etkisiz olan Bandırmaspor maçtan iyice soğudu ve hakemin son düdüğünü çalmasını bekledi.



Zonguldakspor 90 dakika boyunca harika bir futbol oynarken, attığı müthiş iki golle maçı 2-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.



Zonguldakspor, böyle futbol oynadıkça yenemeyeceği takım olmadığını gösterirken, bu futbol bizi şampiyonluğa bile getirir.



İnşallah bu futbol sezon boyunca devam eder….



MAÇIN ADAMI: ONUR ERİŞ



Zonguldakspor’un önemli oyuncularından Onur Eriş, sahada basmadık yer bırakmazken, her bastığı yeri felç etti ve topla buluştuğu her pozisyonda da Zonguldakspor’u atağa kaldırdı. Yeri geldiğinde defansa da destek verip takımına büyük katkıda bulundu.



 



HAKEM BİR HARIKAYDI



Özellikle maçın hakemi olan İzmir bölgesinden Ferhan Kestanlıoğlu maça damgasını vurdu.



Öylesine güzel bir maç yönetti ki her takım teknik adamı ve oyuncuları hakemin şurada yanlışı var diyecek bir pozisyon bile bırakmadı.



Hakikaten çaldığı fauller, devam ettirdiği pozisyonlara kadar süper bir maç yönetti.



Helal olsun….
Editör: TE Bilisim