80 ilde tüm kulüp Başkanları Başkanlık koltuğunda keyif çatmasına rağmen, bir tek Zonguldakspor'un Başkanı Süleyman Caner keyif çatmadı. Göreve geldiği günden beri takıma maddi manevi desteği bulmak için gecesini gündüzüne katan Başkan Caner, bu yetmezmiş gibi sokak sokak dolaşarak son 4 yıldır takvim satışı yapıyor. Başkanın takvim satışı, iş adamlarının, siyasetçilerin, esnafın, sivil toplum kuruluşunun. senin, benim ve 7’den 70’e herkesin ayıbıdır….



TFF 2. Lig beyaz grup temsilcimiz Zonguldakspor kulüp başkanı Süleyman Caner, her sene geleneksel hale getirdiği takvim satışlarına başladı.



 HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYSUN



Takvim satışları hakkında basına açıklama yapan Caner, “Bu bizim her sene yaptığımız proje. Her ne kadar ismimiz, şanımız büyük olsa da maddi açıdan çok iyi günlerden, çok zor günlere gelmiş kulübüz. Belki çok iyi bir kulüptük. O zamanlar maddi ve manen çok güçlü olan kulüp şu anda gelir açısından hiçbir sabit geliri bulunmayan kulüptür. Göreve geldiğimizden bu yana kulübümüze gelir kazandırma amacıyla proje üretmeye başladık. Bunlardan bir tanesi de her sene çıkardığımız takvim projesidir. Bu takvimlerin gelirleriyle takıma bir nebze olsun katkı sağlamaya çalışıyoruz. Asıl amacımız kentin takvimlere sahip çıkmasıdır. Sembolik bir para kazanılıyor ama asıl amaç kulübe herkesin sahip çıkmasıdır. Kentin bir faydası olarak herkesin elini taşın altına koyması için ufağından büyüğüne bütün gayemiz budur. Bütün kent sakinleri ilk başta belediyeler, sivil toplum kuruluşları, maden işçilerimiz bu takvim kampanyamıza destek vererek birlik ve beraberliklerini ortaya koyarlar. Ortaya güzel bir tablo çıkartırız”dedi.



TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR



Transfer hakkında bilgi veren Caner, “Transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Transfer komitesindeki arkadaşımız şu anda görüşmeleri devam ettiriyor. Sonuçlanmak üzere olan transferimiz var. İnşallah ondan hayırlı haber alırız”dedi.
Editör: TE Bilisim