Zonguldaklı iş adamı Şenol Kuz, sürücülerin daha dikkatli olabilmesi için ve öğrencilerin ise huzur içinde okullarının önünden rahat gidebilmesi acısından Zonguldak Belediyesine güzel bir proje sundu.

Facebook hesabından projesini sunan Kuz, sürücülerin daha dikkatli olması için öğrenci kıyafetleri rengine boyalı 2 şer maket konması projesini sundu.

Kısa sürede Zonguldaklıların ilgisini çeken bu proje ise İş adamı Şenol Kuz’a tebrikler yağarken, Zonguldak Belediyesinin ise bu güzel projeyi dikkate almasını istediler.

Sunduğu proje hakkında açıklama yapan Kuz, “ Zonguldak il, ilçe ve belde İlkokul önlerinde öğrencilerin kullandığı yaya geçidine, belediyelerimiz tarafından, sürücülerin daha dikkatli olması için öğrenci kıyafetleri rengine boyalı 2 şer maket konması projesini sunuyorum.Bu maket öğrenci heykelleri sayesinde burada okul olduğuna, öğrencilerin karşıdan karşıya geçebileceğine dikkat çekmiş hem de sürücüleri uyarmış olarak, sosyal sorumluluk projesi kapsamında #farkındalık yaratabiliriz”dedi.

Editör: TE Bilisim