Haber: Selçuk KOÇAKLI

Yıllardır Zonguldak Fevzipaşa caddesi siyasetçilerin en çok uğradığı ve en çok karar aldıkları yerlerden biridir. Siyaset Fevzipaşa caddesinde atıyor diyebiliriz.

Eski siyasetçi ve Doğru yol partisinde Gençlik kolları Başkanlığı yapmış olan Osman Zaimoğlu, 1991 yılında Doğru Yol Partisinden  Kilimli Belde Başkanı Polat Türkmen ile olan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. 

O dönem Doğru Yol Partisi Zonguldak Gençlik Kolları Başkanlığını yaptığını  belirten esnaf Osman Zaimoğlu, o dönem siyasetçilerini söyle anlattı. 

“Sene 1991, Kilimli Belde Başkanı Polat Türkmen, Bense Gençlik Kolları Başkanıydım. Yer ise DYP kulisi gibi olan Fevzipaşa caddesi. Zamanın Milletvekilleri Adnan Akın, Güneş Müftüoğlu, Necdet Yazıcı, Ali Uzun, İl Başkanları, Belediye Başkanları İlçe Belediye Başkanları, yöneticiler olmak üzere tüm siyasetçilerin uğrak adresi Fevzipaşa caddesidir.   Kilimli Belde Başkanı olan Polat ağabey Kilimli ‘den Zonguldak’a geldiğinde yanıma uğramadan sohbet etmeden, çayımı içmeden, siyasi konuları istişare etmeden gitmezdi sağolsun. Bende 1991 yılında çektirdiğimiz fotoğrafı paylaşmak istedim"dedi

Editör: TE Bilisim