Devrek Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Seramik, Banyo ve Mutfak Fuar’ına gezi düzenledi.



Zonguldak’ın Devrek İlçesinde faaliyetlerini sürdüren Devrek Ticaret ve Odası Devrek ve Gökçebey’de seramik, banyo ve mutfak dalları ile kapı ve pencere sistemleri alanlarında faaliyet gösteren esnaflar için fuara gezi düzenlendi.  İstanbul Tüyap Fuar Merkezi ile Yeşilköy CNR EXPO Fuar Merkezlerinde odaya bağlı 100 davetli bu yıl 29. gerçekleştirilen Uluslar arası Seramik, Banyo ve Mutfak ile Kapı ve Pencere Sistemlerinde ki yenilikleri yerinde görme imkanını yakaladılar. Zonguldak ve Bartın’dan da firmanın yer aldığı firmaları fuar alanında ziyaret eden Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertan Cıvak,” Öncelikle uluslar arası arenada yer alan ve bölgemiz sınırları içinde faaliyet gösteren Denko Mobilya, Çanakçılar Seramik,  Yurtbay Seramik iftiharla bölgemizin bayrağını dalgalandırdıkları için teşekkür ediyor ve biz Devrek TSO olarak bu firmalarla gurur duyuyoruz.   Bu yıl iki ayrı alanda fuar düzenlendi Devrek TSO olarak Tüyap ve CNR EXPO fuar merkezlerine iki ayrı otobüs kaldırdık Devrek ve Gökçebey’den yaklaşık 100 oda üyemiz bu fuarlara iştirak ettiler.  Buradaki teknolojik yenlikleri ve gelişmeleri yerinde görme imkanı yakaladılar. Bu tür gezilerimizi odamız zaman zaman devam edecektir. Organize edilen programa iştirak eden davetlilerimize da buradan teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.



CNR EXPO Fuar alanında Çanakçılar Seramik olarak yer alan firma yetkilisi Hakan Çanakçı ise,”  Bu sene 29. Düzenlenen fuara ilgi oldukça yoğun daha evvel Tüyap Fuar Merkezinde katılmıştık bu yıl bu yıl CNR’ deyiz. Burada yani uluslar arası arenada bölgemizi temsil etmekten dolayı gururluyuz ve mutluyuz. 5 Gün süreyle buradayız fuar oldukça hareketli stant alanlarımız oldukça büyük bu da bizim için büyük bir avantaj misafirlerimize ürünlerimizin görselliğini sunma imkanı yakalıyoruz. Bölgemizden gelip bizleri ziyaret eden öncelikle odamız başkanı Ertan Cıvak’a ve diğer davetlilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.



Denko Banyo Mobilyaları Genel Müdürü Deniz Saraç ise ,” Öncelikle bizlerde bölgemizin adını uluslar arası alanda duyurmanın haklı onur ve gururunu yaşıyoruz. İlk kez CNR’ deyiz fuarlara 12 yıldan bu yana katılmaktayız. Fuarda ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için çeşitli ürünler geliştiriyoruz. Bu sende bir değişiklik olsun istedik ve Zonguldak’ımızın simgesi olan ve kömür taşıyan vagon tarzı banyo mobilyası ürettik davetlilerimizin ilgisi oldukça yoğundu burada gerek yurt dışından ve gerekse yurt içinden gelen ziyaretçilerimize ürünlerimizi tanıtma ve pazarlama imkanı yakalıyoruz inşallah tüm katılımcılar için güzel bir fuar etkinliği olur. Bölgemizden bizi ziyarete gelen Devrek TSO Başkanımız Ertan Cıvak’a ve diğer misafirlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.



CNR EXPO Fuar Merkezinde bölgeyi temsilen faaliyet gösteren Yurtbay Seramik İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki İlter Yurbay ise fuar ile ilgili şunları söyledi,”Öncelikle bölgemizden gelen siz basın mensuplarına ve diğer misafirlerimize bizleri ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bu yıl fuarda 1040 metre karelik bir alanda faaliyet gösteriyoruz bu da fuar alanında en büyük stantlar arsında yer almak anlamına gelmektedir. Bura bölgemizin adını duyurmaktan mutluyuz tekrara bizleri ziyaretlerinizden dolayı firmam adına teşekkürlerimiz sunuyorum” dedi.
Editör: TE Bilisim