Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanlığı CHP’nin 95 kuruluş yıldönümü törenle kutladı. Zonguldak Valiliği önünde Atatürk heykelinin önüne çelenk konulması ile başlayan kutlamalar; İnönü anıtı ve şehitler anıtına karanfil bırakılması ile tamamlandı. Törene İl ve ilçe yönetimleri, belediye başkanları, CHP üyeleri ve CHP’ye gönül veren vatandaşlar katıldı.

Zonguldak Valiliği önünde buluşan Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Bırakılan çelengin ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunan CHP üyeleri hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı okudular. Çamkıran İstiklal Marşı’ndan sonra İl Başkanı vekili Eylem Ertuğ Ertuğrul CHP’nin 95 kuruluş yıldönümü sebebiyle bir basın açıklaması okudu. Ertuğrul açıklamasında CHP’nin tarihsel sürecine vurgu yaparken; Zonguldak ve ülke açısından ortaya çıkan tüm sorunların çözümünün CHP’de olduğunu söyledi.

başkan vekili Ertuğrul’un konuşmasının ardından önce İsmet İnönü anıtı’na ardından Şehitler adına giden CHP’liler, anıtlara çelenk bırakarak ülkenin kurtuluşu için mücadele vermiş insanları saygı ile andılar.

Törenlerin tamamlanmasının ardından Zonguldak CHP İl binasında buluşan CHP üyeleri pasta keserek 95. yılı temennilerini dile getirerek kutladılar.

Editör: TE Bilisim