Bir dönem Zonguldak Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan ve bu görevden çeşitli nedenlerden dolayı dönemin Belediye Başkanı Muharrem Akdemir tarafından görevden alınan, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Zonguldak Belediye Başkan adayı gösterilen Şenol Şanal’ın sahibi olduğu fırın hakkında şok edici iddialar ortaya atıldı.

31 Mart Yerel Seçimlerinde insanlara yüksekten bakan tavırları, çıktığı TV programlarında ki sert ve agresif sözleri, partililerden kopuk tutumları nedeni ile seçimleri kaybettirerek 10 yıldır CHP’de olan belediyenin AK Parti’ye geçmesine neden olan Şenol Şanal’ın işlettiği fırın Zonguldak Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından denetlendi.

GRAMAJ DÜŞÜK, HİJYEN EKSİK

CHP’de kongre sürecinin başlaması ile birlikte İl Başkan Adayı olmayı düşünen bu düşünceden yola çıkarak bazı partililerden ve bazı teşkilatlardan destek istediği bilinen Şanal’ın işlettiği ekmek fırınına düzenlenen denetim sonrası fırında yapılan ekmeklerin ‘gramajlarının düşük olduğu ‘ ve ‘hijyen kurallarına uyulmadığı’ gerekçeleri iddiası ile 320 TL para cezası kesildiği iddia edildi.

KAÇAK SU OLAYINA ADI KARIŞMIŞTI

Bilindiği üzere Şanal’ın adı Belediye Başkan Yardımcılığı yaptığı dönemlerde Üzülmez TOKİ’de gerçekleşen kaçak su iddialarına karışmıştı. O dönemlerde kullanıldığı iddia edilen kaça su olayını başkan Akdemir onaylamış ve bir tanıkta Kariyer TV’de çıktığı programda Şanal’ın TOKİ’ye ekmek verdiğini ve kaçak su kullanıldığını bildiğini iddia etmişti.

Editör: TE Bilisim