Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili adayı Çiğdem Şekerci, CHP Zonguldak İl ve Merkez İlçe üyeleri ile birlikte Zonguldak Merkez’de seçim çalışması yaptı. 24 Haziran seçimlerinde CHP’nin iktidar olması için çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayan Şekerci, Zonguldak çarşı içini karış karış dolananırken, hem Cumhurbaşkanlığı için Muharrem İnce lehine hem de milletvekilliği seçimi için partisi CHP lehine oy istedi.

Şekerci çalışma boyunca esnafı teker teker ziyaret ederken, Zonguldak sokaklarında karşılaştığı her insanın elini sıkarak oylarına talip olduklarını söyledi. Özellikle gençlerin ve kadınların ilgi gösterdiği Şekerci, temas kurduğu vatandaşlara “24 Haziran’da tamam mı?” diye sorarken vatandaşlar “Tamam” cevabı verdiler.

CHP listeleri ile ilgili olumlu geri dönüşlerin de alındığı çalışma boyunca Zonguldaklılar Şekerci’ye sorunlarını anlatıp bu sorunların çözümü noktasında kendisine büyük sorumlulukların düşeceğini belirttiler. Genç, eğitimli ve kadın aday olmasının da bir güven ilişkisi sağlanmasında kolaylaştırıcı bir etkisi bulunduğunu söyleyen Zonguldaklılar, seçildikten sonra da Zonguldak sokaklarında dolaşacak ve halk ile bağlarını kopartmayacak halkçı vekillere ihtiyaç olduğunu bildirdiler.

Şekerci ise yıllardır Zonguldak’ta olduğunu ve mesleği itibari ile sorunları çok iyi bildiğini belirterek her zaman ulaşılabilir ve sorunların çözümü noktasında sorumluluk alabilecek bir tarzda siyaset yapacağının sözünü verdi.


Editör: TE Bilisim