AK Parti  Çaycuma İlçe Başkanlığı bugün Ramazan Bayramı nedeniyle Öğretmen Evi önünde bayramlaşma programı gerçekleştirdi. 

Bayramlaşmaya, Zonguldak Milletvekilleri Faruk Çaturoğlu, Özcan Ulupınar, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir,AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Milletvekili adayları, Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Züleyha Arıman, Burhan Onuk, kadın kolları, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

Uzun kuyruk oluşturan partililer ile bayramlaşan milletvekilleri ve milletvekili adayları katılımlarından ötürü partililere teşekkür ederek, bayramlarını kutladılar.

Programda, Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Çolakoğlu, “84 köyümüzü temsilen burada bulunan Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen’e özellikle saygı ve sevgilerimi sunuyorum. 24 Hazirana çok kısa zaman kaldı. Bu zaman içerisinde milletvekili adaylarımız ile birlikte Çaycuma’da bir oy nasıl alınır fazla alınır düşüncesi ile çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Seçime sayılı günler kala, seçime gölge düşürmek isteyen şerler, yine oyunlar peşindeler. Suruç’taki olay bizleri yasa boğdu. Özgürlük ve haktan bahsedenler ellerini kana buladılar. Ama müsaade etmeyeceğiz. Bizler ülkemizde huzuru bozdurmayacağız. Bildiğimizle ve beraberliğimizle bu olanlara müsaade etmeyeceğiz. Bizim bizden başka dostumuz olmadığı tekrar görülüyor. 24 Haziran’da 5 milletvekilimiz ile beraber mecliste güçlü bir şekilde cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında dimdik duracağız. Bunun için 24 Haziran’da Zonguldak ve ilçelerinde sandığa giderek oylarımıza sahip çıkacağız”dedi

Editör: TE Bilisim