Haber: Selçuk KOÇAKLI..

Eski Milli Takım ve Galatasaray’ın efsane futbolcusu, Zonguldaklı Ergün Penbe Tempo Gazetesi’ne konuştu. Zonguldakspor’a gelip gelmeyeceği konusuna açıklık getiren Ergün Penbe, Selçuk Koçaklı’ya yaptığı açıklamada, stad hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu.

KİMSENİN KARIŞMAMASI GEREK…

Kendisine bugüne kadar Zonguldakspor yönetimi tarafından bir teklif gelmediğinin altını çizen Ergün Penbe, “Zonguldakspor’dan bana gelen bir teklif yok. Teklif gelse de gelmem için de bir takım şeyler değişmesi lazım. Tesisi iyi olması lazım, kimsenin karışmaması lazım, takımın ekonomi olarak da düzgün olması gerek. Her konuda sıkıntı yaşayan bir takıma gelerek küfür yemek istemem. Bir şeylerin az da olsa iyi gitmesi gerek ki, ben de memleketimin takımında çalışmak ve başarı göstermek isterim” dedi.

TÜMER METİN’LE STAD İÇİN SÜREKLİ İSTİŞARE EDİYORUZ…

Tümer Metin ile birlikte Zonguldak ve Zonguldakspor için kafa yorduklarını da vurgulayan Ergün Penbe, “Tümer’le Zonguldak için ne yapmamız gerekir diye kafa yoruyoruz. Stadı en azından yapılması gerektiği konusunda hem fikiriz. Tümer’le stat için elimizi taşın altına koyduk. Gönül verecek birini bulmamız gerekir. Bunun için de gece gündüz çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

VALİ BEY MASAYA YUMRUĞUNU MUTLAKA VURMASI GEREK…

Ergün Penbe, “Zonguldak’ta bir çok iş adamı tribünleri yaptırabilir ve o iş adamının da ismi tribüne verilebilir. Bunun yapılması içinde Vali beyin masaya yumruğunu mutlaka vurması gerekir. Kilimli Belediyespor’da oynadığım dönemlerde Zonguldakspor’a beni almadılar. Buna rağmen, Zonguldak ve Zonguldakspor ismini duyurmak için her şeyi yaptım, yapmaya da devam ediyorum. Özellikle Tümer Metin ile birlikte o stadı yapmak için gerekli çalışmaları yapıyoruz, stat yapılana kadarda uğraşmalarımız devam edecek” dedi.

Editör: TE Bilisim