Cumhuriyet Halk Partisi’nde “Dolandırıcılık ve Hileli iflas” davaları süren CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu ile İl Memuru Ahmet Altun’un oyunları sürüyor…



Turpçu ve Altun delegelerden gol yedi!

Birkaç ay önce Zonguldak belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i Disiplin Kurulu’na sevk ederek partiden attırmaya çalışan Turpçu ve Altun, şimdi de Belediye Meclis Üyesi Mehmet Türkçelik’i partiden ihraç ettirmeye çalışıyor.



Çaycuma kökenli olan Müteahhit Şerafettin Turpçu ve ekibi, Çaycuma’da yapılan delege seçimlerinde gol yemişti.



 

 Önce Belediye Başkanı Akdemir'i ihraç ettirmek istedi!



Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i basın önünde defalarca eleştirerek, basın üzerinden algı oluşturmaya çalışan ve parti suçu işleyen Milletvekili Şerafettin Turpçu ile oyun arkadaşı İl Memuru Ahmet Altun, Akdemir üzerinden Türkçelik’i ihraç ettirerek CHP küçültüp, AK Parti’ye şirin görünme oyunları sürüyor.



 



AKP ile anlaşıyor, CHP'lileri ihraç ettirmek istiyor...

Perde arkasında AK Parti ile dans eden Milletvekili Şerafettin Turpçu, bazı AK Partili Belediye Başkanları ile arasından su sızmazken, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’den ne istediği merak ediliyor.



 



Dolandırıcılık davaları sürüyor...

Bilindiği gibi Şerafettin Turpçu’nun yaptığı müteahhitlik işlerinde ortağı tarafından “Hileli İflas”, “Dolandırıcılık” suçları ile İstanbul Sarıyer Kooperatifi Üyeleri tarafından da “Dolandırıcılık” davası açılmıştı.



 



Bayan esnaf; Dolandırıldım...

Bayan bir esnaf, Müteahhit, Milletvekili Şerafettin Turpçu tarafından dolandırıldığını ve ticari hayatının Turpçu tarafından bitirildiğini söylemiş, “Beni ve benim gibi bir çok esnafı dolandıran, 9 Yıllık ticaret hayatımı bitiren, yediği yemeğin parasını ödemeyen, Milletvekili olabilmek için Hileli İflas ettiğini açıklayan Şerafettin Turpçu mu Adaleti getirecek? Bu haberi yapan, bu sahtekarı destekleyen kişi ve kurumları ayrıca gazeteyi ayıplıyorum. Basın özgürlük hakkını kullanırken canı yanan insanları da düşünün… Yuuuuhhh” diyerek tepki göstermişti.

Editör: TE Bilisim